Mortal Kombat 1 heyecan verici bir geri dönüş yapıyor

Taylan Bal 1.08.2023 - 15:19
Mortal Kombat 1, oyunculara Geras'ın oynanabilir bir karakter olarak geri döndüğünü duyuran yeni bir fragman yayınladı.

Mortal Kombat 1, oyunculara Geras'ın oynanabilir bir karakter olarak geri döndüğünü duyuran yeni bir fragman yayınladı. Mortal Kombat 1, ikonik dövüş oyunu serisi için evrenin bir kez daha yeniden başladığı, yeni bir başlangıç yapılıyor.

Mortal Kombat 1 yeni bir başlangıç yapıyor

Liu Kang, bu finalde Shang Tsung'u yenip herkesin sessiz bir hayat yaşayabileceği veya dövüşmeye devam edebileceği yeni bir çağ yaratma gücüne sahip olur. Bu yeni çağ, dövüşçülere alışık olduklarından tamamen farklı roller sunacak ve yayınlanan her Mortal Kombat 1 fragmanı, hayranların beklediği değişiklikleri onaylıyor.

Geras Geri Dönüyor

NetherRealm Studios, DreamCon 2023 etkinliği sırasında Geras'ın oynanabilir bir karakter olarak geri döndüğünü duyuran yeni bir fragman yayınladı. İlk olarak Mortal Kombat 11'de görülen Geras, Kronika'nın sadık hizmetkârı ve tanrısal güçlere sahip bir kişi olarak karşımıza çıkıyor.

Mortal Kombat 1 yeni bir başlangıç yapıyor

Mortal Kombat 11'deki rolü kötücül bir karakter olarak olsa da, Mortal Kombat 1 fragmanı Geras'ın şimdi Liu Kang'in Shang Tsung'u yenmek için kullandığı Saat Kumandası'nın bekçisi olduğunu gösteriyor. Fragman ayrıca Geras ve Liu Kang'in dostane bir ilişkiye sahip olduğunu da gösteriyor. Ancak elbette detaylara girilmiyor. Geras'ın Mortal Kombat'a geri dönüşü hayranlar tarafından beklenmeyen bir sürpriz olsa da, duyuru olumlu tepkilerle karşılandı.

Mortal Kombat 1 fragmanı çok etkileyici

Mortal Kombat 1 fragmanında, Geras'ın yeni tasarımı ve bazı hareketleri de gösterildi. Geras hala zamanın kumlarına hâkim ve bu güçleriyle rakiplerine saldırıyor. 

Fragmanda ayrıca yeni Mortal Kombat 1 Fatality'leri de doğrulandı. İlk Fatality'de Geras, Baraka'yı kum fırtınasına karşı eziyor. İkinci Fatality'de ise Liu Kang, Sub-Zero'yu uzaya götürüyor ve Lin Kuei üyesine gerçek Mortal Kombat tarzında bir ölüm yaşatıyor.

Videoda yaş sınırlaması olduğui çin sitemize ekleyemiyoruz. Buradan izleyebilirsiniz.

Geras'ın geri dönüşü, NetherRealm Studios tarafından açıklanan bir dizi Mortal Kombat 1 haberinden sadece biri. Geçtiğimiz hafta, Mortal Kombat 1, Kombat Paketi aracılığıyla eklenen konuk karakterlerden biri olan Omni-Man'in seslendirme sanatçısını duyurmuştu. Oyuna dair tüm haberlerle heyecanlanan oyuncular, Mortal Kombat 1 beta sürümünün Ağustos ayında gerçekleşeceğini öğrendi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 11:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2023 16:24
En büyük heyecan şu an ne zaman artık fiyatı açıklayacaklar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 1 heyecan verici bir geri dönüş yapıyor
İlginizi Çekebilir