Mortal Kombat 11'in yeni fragmanında eski ve yeni bir arada

Furkan Güler 26.03.2019 - 10:45
Oyunun hikayesi beklediğimizden daha iyi olabilir.

Bu senenin en çok beklenen dövüş oyunlarından bir tanesi olan Mortal Kombat 11 heyecanı, 23 Nisan tarihinde sona erecek. Konsol platformlarının yanında PC platformu için de geliştirilen oyuna ait yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda oyunun hikayesine dikkat çeken geliştiriciler, hikayede yaşanacak olan zaman kırılmasına dikkat çekiyor. Karakterlerin eski ve yeni hallerini bir araya getiren fragmanda, karakterlerimiz gelecekti halleriyle dövüşecek. Kötü karakterimiz Kronika'nın ortaya koyduğu eylemler sonucunda ölen karakterlerin geri geldiği yapımın kapalı betası ise yarın başlıyor.

Mortal Kombat 11'in yeni fragmanı yayınlandı

Yeni oyunda oyunu animasyon anlamında süsleyen geliştiriciler, karakterleri daha dengeli bir hale getirecek. Bakalım Mortal Kombat 11, yeni ve eski MK fanlarını memnun edebilecek mi? Merak ediyoruz.

MK 11 duyurulan karakter listesi şöyle;

* Baraka
* Cassie Cage
* Geras (Yeni Erkek Karakter)
* Johnny Cage
* Kabal
* Kano
* Kronika (Yeni Kadın Karakter)
* Kung Lao
* Liu Kang
* Raiden
* Scorpion
* Shao Kahn (Ön sipariş Bonusu)
* Skarlet
* Sonya Blade
* Sub-Zero
* Shinnok
* Erron Black
* Kotal Kahn
* Jacqui Briggs
* Jade

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 20:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 26.03.2019 16:47
MK'yi neden böyle sulu hale sokup cıvıklaştırıyorlar anlamıyorum. Özellikle Cage'in sahneleri aşırı cıvık. Müzikler de keza öyle. Eskiden bu serinin daha karanlık, kaotik, gizemli bir havası vardı. Cage ailesi, eski karakterlerin yeni havalı çocukları vs derken gitgide hollywoodvari bir saçmalığa bürünmeye başlıyor.
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2019 21:49
yerinde bir yorum katılıyorum


Mortal Kombat denildi mi aklıma karanlık arenalar mor renkli portallar kan ve vahşet dolu dövüşler ve şeytani karakterler gelir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 11'in yeni fragmanında eski ve yeni bir arada
İlginizi Çekebilir