Mortal Kombat filmi Nisan ayında sinemalar ve HBO'da!

Alparslan Gürlek 16.12.2020 - 13:20
Mortal Kombat filmi için lansman tarihi değişti ve HBO Max için Warner Bros.'a eleştiriler gelmeye devam ediyor. Yeni yıl, yeni fragman.

Mart ayında çıkması planlanan yeni Mortal Kombat filmi lansman tarihi değişti. Warner Bros. Twitter'da filmin 16 Nisan'da sinemalarda ve HBO Max yayın hizmetinde erişilebilir olacağını duyurdu. Yeni tarih yalnızca birkaç hafta uzatılmış. Warner'ın 3 Aralık'taki sürpriz açıklaması ise ayrıca güzel, 2021 için tüm film serisinin sinema gösterimlerinin yanı sıra HBO Max'te yayınlanacağı yönünde oldu. Aynı zamanda bu yeni uygulama birçok eleştirmen tarafından oldukça sert tepkilerle karşılandı.

Mortal Kombat filmi sinemaların yanı sıra HBO Max'ta da izlenebilecek

Warner Bros. özellikle ABD'de ve dünyanın geri kalanında devam eden küresel salgın etkisine stratejik bir yanıt olarak HBO Max sürümünü kullanıyor. HBO Max'ta bir ayın ardından filmler hizmetten kaldırılacak ancak ABD ve diğer ülkelerdeki sinemalarda gösterilmeye devam edecek. Bu da filmin lansmanıyla birlikte sinema salonlarına yığılmaların önüne geçecektir.

Mortal Kombat filmi de bu plan ile sinema ve HBO Max üzerinde yayınlanacak. Warner, planın COVID-19 salgınının neden olduğu gişe kayıplarının telafi edilmesine yardımcı olmak için bir yıllığına yapıldığını söylüyor. Ancak yine de film endüstrisine uzun vadeli zarar vereceğine inanan eleştirmenlerden önemli tepkiler aldı. Tenet yönetmeni Christopher Nolan, The Holywood Reporter'a verdiği demeçte -Dune yönetmeni Denis Villeneuve'nin yazdığı gibi- "gece yatarken film endüstrisinin en büyük film stüdyosu ile çalıştıklarını düşünüyorlar ve sabah uyandıklarında en kötü yayın servisi için çalışmaya başlıyorlar" dedi.

Mortal Kombat filmi Nisan ayında sinemalar ve HBO'da!

Denis Villeneuve de "Warner Bros.'un kararı Dune'un hayatta kalabilmek için finansal olarak performans gösterme şansı olmayacağı ve korsanlığın nihayetinde zafer kazanacağı anlamına geliyor" dedi. "Warner Bros. Dune serisini öldürmüş olabilir."

Mortal Kombat filmi gibi bir yapımın iki durum üzerinde de pek etkisi olmayacak. Asla gişe hasılatı olmayacaktı, ne de öyle HBO Max aboneliği için herkesi teşvik etme olasılığı yüksekti. Variety raporuna göre Warner, Mortal Kombat'ı ertelemeye karar vermeden önce eşzamanlı bir sinema ve akış sunumu vermeyi düşünüyordu. Yapımcı Todd Garner Twitter'da "yeni yılda" yeni bir fragmanın yayınlanacağını söyledi. Sizlerin bu konu hakkındaki fikirleri neler? Yorumlarda görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2020 09:10
Sosyal medya kullanmıyorum;duymadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.12.2020 07:36
18 + olsun ağır filim olsun atmosferi tabikide sıradan bir mortal kombat filmi gerçekten olmasın bunu çok istiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2020 18:29
Merhaba +18 olacak mı?Eğer hak ettiği gibi yapılmayacaksa hiç yapmasınlar!
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2020 20:54
Evet +18 olacağı kesin. Filmin yapımcısı Todd Garner defalarca söyledi Twitter'da :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2020 13:28
TURABİ DE OYNASIĞNN BUNDA NOĞLURRRRR !!!!!!....!!!!!....
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2020 14:00
turabi fatalty!!!
hahahahahah!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat filmi Nisan ayında sinemalar ve HBO'da!
İlginizi Çekebilir