Mortal Kombat filminin fragmanı yarın akşam yayınlanacak

Ersin Kılıç 17.02.2021 - 17:38
Karakter posterleri yayınlanan Mortal Kombat filminin ilk fragmanının yarın akşam geleceği açıklandı.

Filmin resmi sosyal medya hesaplarında Mortal Kombat filminin ilk fragmanının yarın akşam yayınlanacağı açıklandı. Sırasıyla karakterlere ait posterlerin yayınlandığı bu paylaşımlarda fragmanın Türkiye saati ile 20:00'da yayınlanacağı da belirtilmiş.

Mortal Kombat filminden karakter posterleri geldi

Mortal Kombat filmi ard arda gelen ertelenmelerden sonra nihayet vizyon tarihi almış ve filmin 16 Nisan'da gösterime gireceği açıklanmıştı. Tabi Warner Bros'un yaptığı özel anlaşma ile diğer birçok filmde olduğu gibi bu filmin de aynı zamanda HBO Max üzerinden yayınlanacağını göreceğiz. 

Yayınlanan posterlere baktığımızda ise Joe Taslim (Sub-Zero), Josh Lawson (Kano), Sisi Stringer (Mileena), Max Huang (Kung Lao), Lewis Tan (Cole Young) ve Chin Han (Shang Tsung) gibi isimlere yer verildiğini görüyoruz. Tüm karakterler için hareketli posterlere yer verilmiş. Yayınlanan bu posterlere buraya tıklayarak göz atabilirsiniz

Mortal Kombat filminin fragmanı yarın akşam yayınlanacak

Mortal Kombat filminin konusu:

"Para için dayak yemeye alışkın olan MMA dövüşçüsü Cole Young, mirasından ya da Outworld İmparatoru Shang Tsung'un en iyi savaşçısı Sub-Zero'yu kendisini avlaması için neden gönderdiğinden habersizdir. Ailesinin güvenliğinden korkan Cole, kendisiyle aynı ejderha şeklindeki doğum izini taşıyan ve Jax'ın tarafındaki Sonya Blade'i aramaya çıkar. Devamında ise kendisini Earthrealm'in koruyucusu ve Elder God olan Lord Raiden'ın tapınağında bulur. Lord Raiden bu işareti taşıyanları tapınağında himayesi altına alıyor. Cole burada deneyimli savaşçılar Liu Kang, Kung Lao ve haydut paralı asker Kano ile birlikte, evren için çok riskli bir savaşta Outworld'e, düşmanlarına karşı durmaya hazırlanıyor. Ama Cole sadece ailesini kurtarmakla kalmayıp, Outworld'ü sonsuza dek durduracak gizemini (ruhunun içindeki muazzam gücü) kullanabilmek için yeterince zorlanacak mı?"

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2021 16:37
İlk film ben orta okulda iken çıkmıştı ve ben çok beğenmiştim. Sonrakiler beş para etmez filmlerdi. Umarım bu film iyi olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat filminin fragmanı yarın akşam yayınlanacak
İlginizi Çekebilir