Mortal Kombat filminin ilk fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 18.02.2021 - 18:13
Warner Bros Mortal Kombat filminin ilk fragmanını yayınladı. Filmin aksiyon ve görsel efektleri beklediğimizden çok daha iyi duruyor.

Merakla beklenen Mortal Kombat filminin ilk fragmanı yayınlandı. Warner Bros dün filmin resmi sosyal medya hesaplarında ilk fragmanının bu akşam yayınlanacağını işaret etmişti. Sırasıyla karakterlere ait hareketli posterlerin yayınlandığı bu paylaşımda fragmanın Türkiye saati ile 20:00'da yayınlanacağı da belirtilmişti. İşte yayınlanmasına saatler kala filmin bu ilk fragmanı Rusya kaynaklı siteler tarafından sızdırıldı.

Mortal Kombat filminin fragmanı sızdırıldı

Mortal Kombat filmi ard arda gelen ertelenmelerden sonra nihayet vizyon tarihi almış ve filmin 16 Nisan'da gösterime gireceği açıklanmıştı. Tabi Warner Bros'un yaptığı özel anlaşma ile diğer birçok filmde olduğu gibi bu filmin de aynı zamanda HBO Max üzerinden yayınlanacağını göreceğiz.

Mortal Kombat fragmanına baktığımızda hem aksiyon yapısının hem de görsel efektlerinin beklediğimizden iyi durduğunu söylememiz gerekiyor. Sub-Zero'nun jax'ın kollarını kopardığı bir sahne ile açılış yapan fragmanda seriden aşina olduğumuz birçok karaktere de yer verilmiş. Fatality benzeri bitirici vuruşların da dikkat çektiği videonun sonunda ise beklenen büyük kapışmayı görüyoruz. Klasikleşen "get over here" söylemi ile fragman zirve noktasında sona eriyor.

Güncelleme: Resmî Fragman yayınlandı 

Filmin sızdırılan bu fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Rusya kaynaklı sızdırıldığı için fragman bu dilde dublajlanmış bir şekilde karşımıza çıkıyor. Tabi sızıntı sonrası Warner Bros videolara da müdahale etmeye başladı. Video silinse de saat 20:00'de fragmanın yayınlanacağını hatırlatalım. Resmi olarak geldiğinde biz de haberdeki video kaynağını değiştireceğiz. 

Mortal Kombat filminin konusu:

"Para için dayak yemeye alışkın olan MMA dövüşçüsü Cole Young, mirasından ya da Outworld İmparatoru Shang Tsung'un en iyi savaşçısı Sub-Zero'yu kendisini avlaması için neden gönderdiğinden habersizdir. Ailesinin güvenliğinden korkan Cole, kendisiyle aynı ejderha şeklindeki doğum izini taşıyan ve Jax'ın tarafındaki Sonya Blade'i aramaya çıkar. Devamında ise kendisini Earthrealm'in koruyucusu ve Elder God olan Lord Raiden'ın tapınağında bulur. Lord Raiden bu işareti taşıyanları tapınağında himayesi altına alıyor. Cole burada deneyimli savaşçılar Liu Kang, Kung Lao ve haydut paralı asker Kano ile birlikte, evren için çok riskli bir savaşta Outworld'e, düşmanlarına karşı durmaya hazırlanıyor. Ama Cole sadece ailesini kurtarmakla kalmayıp, Outworld'ü sonsuza dek durduracak gizemini (ruhunun içindeki muazzam gücü) kullanabilmek için yeterince zorlanacak mı?"

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 23:06
Filmden daha çok Youtube projesi gibi, vasatın çok altında.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 18:35
Fan filminden hallice gozukuyor. 90li yillarda mkler daha guzel gorunuyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 12:23
Efsane MK Müziğini duymak isterdim..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 10:39
Harika olmus bayildim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 10:35
Efekt, oyunculuk, çekim, her şey ucuz. MK filmi geçmişte güzeldi, 2021 olmuş hala daha iyisi gelmedi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat filminin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir