Mortal Kombat: Onslaught'ın Başlangıç Oyun Modları Açıklandı

Tunay Şahin 17.10.2023 - 16:19
Mortal Kombat Onslaught'ın başlangıcı, gelecekte daha fazlasının da gelmesi planlanan dört farklı oyun moduyla dolu geliyor.

Mortal Kombat: Onslaught, 90'ların başından beri süregelen dövüş oyunu serisinin geleneğini farklı bir yöne taşıyor. Bu yeni oyunda, oyuncular tek başlarına dövüşmek yerine bir ekip yönetecekler. Oyunda özel yetenekler, stratejiler ve daha fazlası kullanılacak. Mobil versiyonu 17 Ekim'de çıkacak olan oyunda başlangıçta dört farklı oyun modu bulunacak.

Mortal Kombat: Onslaught'ın Başlangıç Oyun Modları Açıklandı

Ayrıca, baş tasarımcı Mike Lee'ye göre Mortal Kombat: Onslaught, lansman sonrası sürekli olarak yeni oyun modları, hikaye öğeleri ve karakterler eklemeyi planlıyor. Şu anki içeriği bile oldukça zengin; 50 dövüşçü, 70 kalıntı, 8 ölüm animasyonu, 48 temel ekipman parçası gibi birçok özellik sunuyor.

></figure>Mortal Kombat: Onslaught'ın Başlangıç Oyun Modları Açıklandı

Şu an için oyunda bulunan iki ana oyun modu şöyle: Arena, oyuncuların takımlarını karşı karşıya getirebileceği bir PvP modu ve Hikaye Modu, oyunun sinematik hikayesini sunuyor ve zamanla genişleyecek.

Kuleler ise oyuncuların zorlu patronlarla savaşacakları bir yapı sunuyor. Bu patronlar, oyuncuların sınırlarını zorlamak için özel stratejilere sahipler. Ayrıca, oyunda eğlenceli bir mod olan Çukur da bulunuyor. Örneğin, bu modda oyuncular sadece Johnny Cage'e karşı bir partiyle savaşabilirler.

Bu mobil oyun lansmanı için oldukça zengin bir içerik sunuyor, ancak yapımcılar lansman sonrası da oyunu sürekli olarak güncelleyecekler. Yeni hikayeler ve karakterler ekleyecekler ve oyuncular daha fazla içerik bekleyebilirler. Mortal Kombat: Onslaught, 17 Ekim (bugün) mobil cihazlar için piyasaya sürülecek.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 17:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2023 01:23
Oyun tam anlamıyla çıksın o zaman alacağım. Daha önce bu tuzağa düştüm, dlc üstüne dlc yarısında bırakamıyorsun da. Sonra hepsi bitince hop fiyat %80 düşüyor. Bitsin hepsini alırım, acelem yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2023 00:03
Bende yükledim oyunu fakat açılmadı oyuna girmeye çalıştığımda uyarı verip açılmıyor sebebi nedir bilen var mı acaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2023 10:46
Aşırı sıkıcı bir oyun. Grafik ve ara videolara iyi para harcanmış müziklerde çok güzel klasik mk havasında ama oyun sıkıcı. Bildiğin para cukkalamaya çalışan sıradan android oyunu olmuş. Üzüldüm onca potansiyelin boşa gitmesine. Keşke mk1 mobil sürümü yapılsaymış.
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2023 14:57
Adamların zaten mobil MK oyunu var. PC ye çıkan MK oyunlarının karakterleri ekleniyor o oyuna. Bu oyun ise farklı bir oyun. Klasik sıra tabanlı bir yapısı var. Ve evet sıkıcı biraz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2023 06:18
Bir çok cihaz da oyunu marketten yükleyin hatası veriyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat: Onslaught Oyun Modları
İlginizi Çekebilir