Mortal Shell 'yoğun talep nedeniyle' kapalı betadan çıktı

Alparslan Gürlek 6.07.2020 - 10:04
Kapalı beta aşamasında olan Soulslike oyunu Mortal Shell, yoğun talep nedeniyle açık beta durumuna geçti. Epic Store üzerinden ücretsiz şekilde erişilebilir.

Geliştiricilerin söylediğine göre gelen yoğun talep nedeniyle durumlar değişti. Kapalı beta sürecinde olan Mortal Shell oyunu açık betaya geçti ve dileyen herkes oyuna girebilecek. Betaya Epic Games Store üzerinden katılabilirsiniz.

Mortal Shell "yoğun talep nedeniyle" açık betaya geçti

Mortal Shell, görsel tasarımlarıyla öne çıkan, Dark Souls'tan ilham alınarak geliştirilen bir RYO oyunu. Bu yılın başlarında oyunu tanımaya başladık ve yayınladıkları fragman ile bize neler vaat ettiğini gösterdi. Karanlık fantezi türünde diyebileceğimiz yapısı nedeniyle Dark Souls'u çağrıştıran oyunun geliştirici ekibi daha önce de çok sevdikleri Dark Souls serisinden ilham aldıklarını söylemişlerdi.

Mortal Shell 'yoğun talep nedeniyle' kapalı betadan çıktı

Bu anlamda gördüğümüz fragmanlar da bize lezzetli bir oyun ile karşılaşacağımızı gösterdiğinden üzerine düştük. "Yolunuz, tanrılara adanmış rakipler tarafından korunuyor" diyerek oyunculara selam veren oyun, "Acınası ve tuhaf yaratıklara bakarak cesaretinizi toplayın ve yüzleşin" diyor. Sosyal medyayı açıp biraz gezinmek gibi bir şey olduğunu söyleyebiliriz.

PC Gamer'dan James Davenport oyunu daha önce oynayanlar arasında ve oyun için kurduğu cümleler de şu şekilde.

James Davenport: "Mortal Shell bir Dark Souls konsantresi diyebiliriz. Soulslike türündeki oyun daha zorlayıcı, daha şiddetli ve Undead Burg'den daha fazla tuzağı sizler için tek bir arenada hazırlamış durumda. Çok daha fazlasını. Çoğu zaman ve çoğu yerde..."

Mortal Shell için 3 Temmuz 2020 tarihinde başlayan kapalı beta ise oyuncuların yoğun talebiyle herkese açık hale getirildi. Dark Souls'tan ilham alınarak geliştirilen ve çok daha zor olduğunu iddia eden oyunun betasına katılmak istiyorsanız artık sizin için serbest.

Betaya katılmak isteyen oyuncular Epic Games Store üzerinden ücretsiz bir şekilde erişebilir. Ancak şunu unutmamakta fayda var, beta süreçleri de oyunun son hallerini tam olarak temsil etmediği için bir takım hatalarla karşılaşmanız mümkün. Kaldı ki beta süreci de tam anlamıyla bunun için başlatılıyor. Merakla beklenen Mortal Shell için henüz net bir çıkış tarihi yok, bunun yerine TBA (Duyurulduğunda) ifadesinin yer aldığını görüyoruz. Oyun Epic Games Store özel olarak çıkacak. Steam için ise bir yıl sonra satışa sürülecek. Çıkış tarihi verilmese de 2020 içerisinde çıkmasını beklediğimiz oyun için önümüzdeki aylarda gelişmeler yaşanacağını söyleyebiliriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 05:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2020 13:35
Bu oyunu bekliyorum deneyeceğim tşkler merlin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Shell 'yoğun talep nedeniyle' kapalı betadan çıktı
İlginizi Çekebilir