MotoGP 10/11 duyuruldu

Merlinin Kazanı 12.11.2010 - 11:18
Kaskları takmaya hazırlanın!

Dünyanın önde gelen video oyun geliştirici ve yayıncılarından Capcom®, bugün MotoGP 10/11’in Playstation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Serinin bu en yeni oyunu Monumental Games tarafından geliştiriliyor ve 2011 Mart ayında piyasada olması planlanıyor. MotoGP 10/11 2010 MotoGP sezonunun tüm içeriğini bulundururken, sezon başladıktan kısa süre sonra 2011 MotoGP şampiyonası için de indirilebilir güncellemeler sunacak.

MotoGP 10/11 duyuruldu

Oyun, yeni yol tutuş sistemi ve geliştirilmiş fizik özellikleri sayesinde MotoGP serisinde daha önce görülmemiş bir gerçekçiliğe sahip olacak. Yeni, özelleştirilebilir oyuncu yardımları sayesinde simülasyon ve arcade severler yarış stillerini diledikleri gibi ayarlayabilecekler. Sürüş sırasında daha az risk almak isteyen oyuncular oyuncu yardımları sayesinde daha rahat bir yarış deneyimi yaşarken, MotoGP yarışlarının tüm heyecanını hissetmek isteyen oyuncular bu fonksiyonları kapatarak MotoGP deneyimini simüle eden zorlu ve gerçekçi bir oyun oynayabilecekler.

MotoGP 10/11’in serinin en gerçekçi oyunu olacağının altını çizen Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Pattison, “Umuyoruz ki hayranlarımız oyuncuların ; oyun deneyimlerine uygun biçimde yarışabilmelerini sağlamak için bu seneki oyun üzerine yaptığımız değişikliklerden son derece memnun kalacaklar” diye konuştu. 

MotoGP 10/11 duyuruldu

Monumental Games, geçtiğimiz yılki oyunun temel özelliklerini geliştirmenin yanı sıra, yeni özellikle de eklemeyi ihmal etmiyor. ‘Kariyer’ moduna eklenen co-op mod sayesinde bölünmüş ekranda ikinci bir oyuncu daha yarışa katılabilecek ve takım arkadaşına yardım edebilecek. Klasik ‘Şampiyona’ ve ‘Zamana Karşı’ modları da geri dönen modlar arasında. MotoGP oyuncuları, bu üç oyun modunda da en baştan itibaren istedikleri yarış kahramanı ile oynayabilecekler.

MotoGP 09/10’da olduğu gibi MotoGP 10/11 de, Şampiyona yarışlarına katılabilen 20 oyuncuyla yarış oyunlarındaki en kapsamlı online modu sunmaya devam ediyor. Oyuncular kendi yarış ayarlarını seçebilecek ve seyirci modunda yarışlara ortasından katılarak rakiplerini izleyebilecekler.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MotoGP 10/11 duyuruldu
İlginizi Çekebilir