Mount & Blade II: Bannerlord Geforce Now'a gelecek

Berat Darıcı 30.03.2020 - 11:07
Mount & Blade II: Bannerlord, oyunun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım ile Nvidia'nın stream servisi Geforce Now'a katılacağı açıklandı.

Mount & Blade resmi Twitter hesabı üzerinden Mount & Blade II: Bannerlord'un GeForce Now servisini destekleyeceği açıklandı. Bu sayede oyunu satın aldığınız zaman GeForce Now üzerinden oynayabileceksiniz. TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilen  Mount & Blade II: Bannerlord henüz Türkçe dil desteğine sahip değil. Oyun Türkiye saati ile 13:00'te 30 Mart tarihinde erken erişime açılacak.

Nvidia'nın stream servisi GeForce Now, 720p 60fps için en az 15Mbps, Full HD 60fps için ise en az 25Mbps bağlantılara ihtiyaç duyuyor. İlk 90 günün ücretsiz olduğu servise buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord'u Steam, Epic Games Store ve  TaleWorlds web sitesi üzerinden satın alabilirsiniz. Oyun, ilk iki haftasında %10 indirim ile satışa sunulacak. Eğer daha önce bir Mount & Blade oyununa sahipseniz bir %10 indirim daha alacaksınız. Mount & Blade II: Bannerlord ülkemizde indirimsiz 150 TL fiyat etiketine sahip. Oyunun erken erişim süresinin ne zaman biteceği ile alakalı kesin bir bilgi hâlâ paylaşılmış değil. Oyunun yapımcıları daha önce yaptıkları röportajlarda "oyun tam olarak ve istediğimiz hale gelene kadar erken erişimi sürdürmeyi istiyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Mount & Blade II: Bannerlord yenilikleri de beraberinde getiriyor

Daha önce yapılan açıklamalardan oyunun kuşatma sisteminin büyük oranda geliştirildiğini biliyoruz. Oyuncuların geri bildirimlerinin büyük dikkate alındığı bu sistem yeni taktikler ile büyük farklar yaratmayı hedefliyor. Aksiyon rol yapma strateji oyunu, daha canlı kasabalar ve şehirler vaat ediyor. Tavernalarda konuşan ve müzik çalan NPC'ler gibi detaylar mevcut. Mount & Blade II: Bannerlord, hareket yakalama teknolojisi ile oluşturulan karakter animasyonlarına sahip olacak. En önemlisi mi? Diğer Bannerlord oyunlarında olduğu gibi modları desteklemesi. TaleWorlds mod özelliğinin oyunu geliştirirken çok önem verdikleri özelliklerden birisi olduğunu söylemişti.

Mount & Blade II: Bannerlord Geforce Now'a gelecek

Pek çok farklı oynanış seçeneği sunan oyun, tek kişilik ve çok kişilik oyuncu seçeneklerine sahip. İlk oyunda olduğu gibi silahınızı fare hareketleri ile kontrol ediyorsunuz. Sisteme alışmanız biraz zaman alabilir. Fakat oyunun öğretici sistemi ve zamanla zorlaşması ya da giderek detaylı hale gelmesi işinizi kolaylaştıracaktır. Oyunda kalelere saldırıp dev ordular topluyor, aile kurup haydutlar ile dövüşüyor ve açık dünyanın keyfini sürüyoruz.

Tükçe alt yazı ve arayüz desteği oyuna ilerleyen zamanlarda eklenecek.  Oyun, ilk oyunun üzerine grafik olarak geliştirmeler yaparak geliyor. Fakat bu geliştirmeler hepinizi tatmin etmeyebilir. Daha iyi gölgelemeler, daha yüksek detay seviyesi, yüz animasyonları, karakter animasyonları ve duyguların dışa vuruşunda geliştirmeler bekleyebilirsiniz. Fizik tabanlı silah hareketleri yeni oyuna eklenen yeniliklerden.

Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 09:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2020 19:03
Çok güzel bir oyun yapmışlar ; ellerine sağlık.Gerçekten beğendim , bilgisayarım kaldırmıyor fakat GeForce Now 'a geldiğinde Steam'dan satın alıp oynayacağım.Gerçekten güzel oyun yapmışlar .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2020 17:32
XBOX GAME PASS PC'ye de gelir umarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mount & Blade II: Bannerlord Geforce Now'a gelecek
İlginizi Çekebilir