M&B 2 Bannerlord'da bulunacak olan menzilli silahlar tanıtıldı

Ahmet Özçilingir 2.05.2018 - 13:38
Oyunun çıkış tarihi verilmedi!

Yerli ve milli yapım Mount & Blade II: Bannerlord'un haftalık bloglarından, yeni oyun ile ilgi ayrıntılar paylaşılmaya devam ediyor. Paylaşılan yeni blog'da, oyunda hangi menzilli silahların olacağı açıklandı.

Yeni Mount & Blade oyununda hangi uzak mesafe silahları olacak

"Rakibinizi, size karşı karşılık verme şansı neredeyse olmayan ya da çok az olan güvenli bir mesafeden vurma gücü, size savaş alanında büyük avantaj sağlayacaktır." Bu cümle ile giriş yapılan geliştirici blogunda oyunda bulunacak menzilli silahlar şu şekilde listelenmiş;

*Fırlatma Bıçakları 

*Fırlatma Baltaları

*Ciritler

*Yaylar

*Arbaletler

*Kayalar ?

Fırlatma bıçakları ve fırlatma baltalarında, önceki oyunlara göre çok büyük değişikliklerin olmadığını söyleyebiliriz. Ciritler'de ise, çeşitlilik açısından bir yenilik var. Yeni oyunda oldukça fazla cirit çeşitliliği olacağı bilgisi paylaşılmış. Yaylar'da da aynı çeşitlilik olacak. Bannerlord'da oyuncuların kuşanabilecekleri çok farklı tip yaylar olacağı belirtilmiş. Yayların uzunluğuna, yapısına göre germe ve doldurma süreleri değişecek. Her yayın avantajları ve dezavantajları olacak. Bunlar dışında arbalet özellikleri ile ilgili fazla bir açıklama yapılmamış. Arbaletin isabetli ve güçlü, üzerinde uzmanlaşması diğer menzilli silahlara göre, daha fazla zaman isteyen bir silah olduğu belirtilmiş. Son olarak da Mount & Blade oyunlarının vazgeçilmezi fırlatma Kayalar'ına değinilerek haftalık blog noktalanmış. Çıkış tarihi hala yok!

Mount & Blade II: Bannerlord'un menzilli silahları tanıtıldı

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2018 10:36
Sanırım beklentiyi karşılamayacak oyun .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2018 14:45
hala bekleyen varmıdır bilmiyorum,elin gavuru gow 4 gibi bir oyunu 5 senede geliştiriyor,biz kingdom came gibi bir oyunu 10 senedir geliştiremedik
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2018 22:00
O elin gavuru dedigin adamlar ne kadar bir bütçe ve ne kadar insan gücü ile oyun geliştiriyor bilgin var mı sen gelmiş burda boş laf yapıyorsun okadar kolaysa kardeşim yapın Bannerlord gibi oyunlar oynayalım .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2018 14:25
Oyun daha çıkmadna eskidi yahu. Bari çıkıma yakın grafik motorunu elden geçirseler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2018 14:24
vay anasını bunları menzilli silah olarak kullanabiliyor muyuz? yay menzilli silah mı? yapmayın şu oyunu daha iyi. warband'i geliştirin. dlc gibi bir şey yapın warband'e, yeni içerik falan ekleyin. belli ki yeni oyun boyunuzu aşıyor. gına geldi bu saçmalıklardan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mount & Blade II: Bannerlord'un menzilli silahları tanıtıldı
İlginizi Çekebilir