Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni geliştirici günlüğü yayınlandı

Furkan Güler 4.08.2019 - 14:27
Çıksa da oynasak artık!

Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni geliştirici günlüğü geliştiriciler tarafından paylaşıldı. Paylaşılan yeni geliştirici günlüğünde yapımcılar, oyunun Clan sistemine değiniyor. Steam üzerinden paylaşılan geliştirici günlükleri sayesinde oyunun yapım aşamasında ne gibi değişikliklere ve yeniliklere imza atılmış, göz atabiliyoruz.

Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni geliştirici günlüğü yayınlandı

Diğer bir yandan geliştiricilerin, Çinli dağıtımcı NetEase ile anlaştıklarını belirtelim. NetEase'in, TaleWorlds ile ne gibi anlaşmalar yaptığını bilmiyoruz, ancak Çinli devin Türk bir oyuna destek vermesi oldukça güzel. Yayınlanan geliştirici günlüğü ise şu şekilde;

Mount & Blade II: Bannerlord, oyuncuları Calradia'da sosyal merdivene tırmanmaya kendi yollarını oluşturmaya teşvik eden, macera dolu bir maceradır. Nasıl olurlarsa ya da alsalar bile, oyunda kendi seçimlerine ve eylemlerine tamamen indirgenirler. 

Önceki oyunlarımızın eski komutanları hali hazırda zaten yeni oyunda tanınmış olacak. Ama farkında olmayanlarınız için lütfen açıklamamıza izin verin. Bannerlord ile anahtar fark, ünlünün artık karakterlerden ziyade klanlara bağlı olmasıdır. Klan üyeleri, görevleri tamamlama, savaşları kazanma veya turnuvalarda yarışma gibi birkaç eylem gerçekleştirerek klanlarıyla ün kazanabilir. Klanları adına hareket ederek, klanın ününü bir bütün olarak etkin bir şekilde arttırıyorlar.

Bannerlord'da oyun içerisinde ün kazanmak, oyuncunun klanının zaman içinde daha fazla yeteneklere ve oyunun ek bölümlerine erişim sağlayan farklı seviyelerde ilerleyişini görecektir. Örneğin, bir hizip için paralı asker olarak hareket etmek için, oyuncunun klanına, teklifleri dikkate alınmadan önce ikinci seviyeye ulaşması gerekir. Aynı şekilde, bir krallığa vazgeçme vaadi söz konusu olduğunda, ün de anahtardır. Oyuncunun yeteneklerinin kanıtı olarak hareket eder ve çevrelerinde ortaya çıkan daha büyük olaylara katılmaya hazır olduklarını gösterir.

Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2019 21:00
İlk gördüğümde beklentim tavandı. Şimdi çıksa da almam. Yazık ettiler. Ya bitince o kadar reklamı yapıp çıkış verecek ve patlama yaşayacaklardı, ya da şuan işin çok başındayız bu başlangıç diyeceklerdi. Ünlü dergilere çıktılar e3 şu bu hype'landı. Yazık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2019 01:19
abi gözünüzü seveyim salın artık şu oyunu lise 1 deydim bu oyun duyurulduğunda üniversite 4 e geçtim yazıktır günahtır etmeyin eylemeyin sayın taleworlds yavuz hocam sana sesleniyorum sal gurbanın olam sal işin espirisi kaçtı ya çıkarın oyunu yada iptal edin ciğerim soldu :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2019 11:29
Bunca yıl ne yapıyorlar? 3A kalitede oyun çıkarıyor her aene adamlar. 10 sene oldu la. 10 sene ne? Çocuk yapaydım 10 yaşındaydı. Dalga geçer gibi bülten yayınlıyorlar bir de. ??
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2019 09:42
10 sene falan olmadı bi tarafınızdan uydurmayın. Adamlar 2012'de motoru yapmaya başladılar. 2014'e doğru bi hata yüzünden motoru yeniden yapmak zorunda kaldılar. 2014'ten itibaren de asıl oyunu yapmaya başladılar ki o zamanlar taleworlds küçük bir stüdyoydu öyle 150 çalışanı yoktu. Gayet normal.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2019 02:47
Ulan taleworlds oyunu çıkardıktan sonra geliştiriceksin ya oyunu tamamlayıp çıkaracağına yarıda çıkarsan şimdi paranda olurdu çoktan biterdi oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2019 21:24
Oyunu Oynayabilyormuyuz?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni geliştirici günlüğü yayınlandı
İlginizi Çekebilir