Mr.Bean'in PS2 yolculuğu

Çağın Devecioğlu 3.06.2010 - 12:31
Mr.Bean'in PS2 yolculuğu

Mr.Bean'in PS2 yolculuğu

İngiltere'de izlenme rekorları kıran mini TV dizisi Mr.Bean'in oyunu Play Station 2'ye geliyor. Yapımını Blast Entertainment'ın üstlendiği oyunun ana karakterini, Mr.Bean'in ta kendisi yani "Rowan Atkinson" canlandıracak. Macera tarzındaki oyunda bizler Mr Bean'i yönetirken kız arkadaşımız Irma Gobb'un da yardımıyla ve tabi türlü sakarlıklarla tuzaklardan kurtulup "Kayıp Teddy"i bulmaya çalışacağız.

Öte yandan, izleyici araştırmaları 11 yaşın altındaki çocukların %92'sinin "Mr.Bean seveni" olduğunu; %67'sinin ise Mr.Bean'nin Tv serilerini ve filmlerini izlediği gösterirken oyunun hedef kitlesinin de 11 yaş altı çocuklar ve aileleri olduğu belirtiliyor.

Oyun hakkında açıklamalarda bulunan Blast Entertainment yöneticisi Sean Brennan, Mr. Bean'in yakaladığı başarıyı interaktif eğlenceye taşımak istediklerini belirtirken; mini dizi ve Mr Bean filmlerinin yapımcısı Katherine Senior ise "Mr.Bean'in dünya çapında tanınan güçlü bir karakter olduğunu oyunun yapılmasının da doğal bir süreç olduğunu" söyledi. Mr Bean'i interaktif ortama başarılı bir şekilde taşıyacaklarını ifade eden Katherine Senior "bu iş için Blast Entertainment mükemmel bir ortak" dedi.

Mr.Bean'in PS2 yolculuğu

Unutmadan Mr. Bean'in son filmi "Mr. Bean Tatilde" 18 Mayıs'ta vizyona girecek. Oyunun çıkış tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmasa da, oyunun çıkışının filmin vizyona giriş tarihi ile birlikte olması bekleniyor.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mr.Bean'in PS2 yolculuğu
İlginizi Çekebilir