Mr. & Mrs. Smith dizisi için hazırlıklar başladı

Özgür Deveci 15.02.2021 - 13:56
Donald Glover ve Phoebe Waller-Bridge, 2005 yapımı Mr. & Mrs. Smith filminin Amazon yapımı TV dizisinde başrolü paylaşacak.

Donald Glover ve Phoebe Waller-Bridge, Amazon Prime Video'da yayınlanacak Mr. & Mrs. Smith'in TV versiyonunda yeniden bir araya geliyor. 2005 yapımı New Regency filmine dayanan dizi, 2022'de gösterime girecek. Glover ve Waller-Bridge dizide başrol olarak yer alacak ve dizinin yapımcılığını üstlenecek. Projenin detayları, Amazon Studios Başkanı Jennifer Salke'nin paylaştığı Instagram hikayelerinde ortaya çıktı.

Salke'nin resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Rüya takımı hakkında konuşun! Donald ve Phoebe, dünyadaki en yetenekli ve yaratıcı sanatçılarından ikisi. Global izleyicilerimiz için olduğu gibi, bu iki doğal gücün bir yaratıcı ekip olarak iş birliği yapması bizim için gerçekten bir hayaldi. Mr. & Mrs. Smith, ikonik bir hikaye ve Donald, Phoebe ve Francesca'nın bu hikayeyi nasıl kendilerine ait hale getireceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz. New Regency'de onlarla ve bu kadar harika ortaklarla çalışmaktan büyük heyecan duyuyoruz." ifadeleri yer alıyor.

Mr. & Mrs. Smith dizisi için hazırlıklar başladı

Mr. & Mrs. Smith dizisi için hazırlıklar başladı

Mr. & Mrs. Smith'in dizisi, hem Glover hem de Waller-Bridge'in stüdyodaki ilk projesi değil. Waller-Bridge, 2019 yılında en iyi komedi dizisi dahil olmak üzere 6 Emmy ödülü alan Fleabag'in yaratıcılarındandı. Glover ise, Stephen Glover'in senaryosuyla Hiro Murai imzası taşıyan Amazon Original yapımı Guava Island'ın senaristlerindendi. New Regency'den Yariv Milchan ve Michael Schaefer ve Wells Street Films'den Jenny Robins dizinin yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Yariv Milchan ve Michael Schaefer, diziyle ilgili "Son olarak Guava Adası'nda Donald Glover ile başarılı işbirliğimizden sonra, birlikte yapacağımız diğer projeler hakkında konuşmaya başladık ve fikir ortaya atıldığında hemen yola çıkma fırsatını yakaladık. Phoebe ve şirketi Wells Street Films, yapımcı ve oyuncu olarak diziyi bambaşka bir seviyeye çıkaracak. Donald, Phoebe, Francesca ve tüm ekiple Amazon Studios'ta çalışmaktan ötürü çok heyecanlıyız." ifadelerinde bulundu.

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin oynadığı 2005 yapımı Doug Liman filmi, dünya çapında 500 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Glover ve Waller-Bridge, 2018 yılında vizyona giren Solo: Bir Star Wars Hikayesi'nde Lando Calrissian ve droid L3-37 olarak rol aldı. O zamandan beri, Emmy Ödüllü Atlanta ve Fleabag yaratıcıları birbirlerinin kariyerlerine oldukça destek oluyorlar. Glover, 2019'da Waller-Bridge'i British Academy Britannia Awards'da Yılın İngiliz Sanatçısı ödülüyle sunarken hayranlığını paylaşmıştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2021 22:08
Mr. and Mrs. Smith go to the seaside
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2021 15:31
Donald Glover i severim cok iyi oyuncudur ama Brad pitt den sonra garip geldi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mr. & Mrs. Smith dizisi için hazırlıklar başladı
İlginizi Çekebilir