Ms. Marvel dizisinden ilk fotoğraflar gelmeye başladı

Ersin Kılıç 3.05.2021 - 12:05
Disney+ kanalında yayınlanacak olan yeni Marvel dizisi Ms. Marvel için ilk set fotoğrafları yayınlanmaya başladı.

Marvel Sinematik Evreni'nin ilk Müslüman süper kahramanı olacak Ms. Marvel için ilk fotoğraflar gelmeye başladı. Marvel tarafında WandaVision ve Falcon and the Winter Soldier gibi diziler ile iyi bir başlangıç yakalayan Disney+ servisinde yayınlanacak olan Ms. Marvel dizisinin bu set arkası fotoğraflarında karakteri ilk kez kostüm içerisinde görme şansını yakalıyoruz. Iman Vellani'nin Kamala Khan karakterine hayat vereceği dizide giyeceği kostüm çizgi roman serilerini anımsatıyor ama önemli farklılıklara da sahip diyebiliriz.

Ms. Marvel dizisinden set arkası fotoğrafları yayınlandı

JusJared sitesi tarafından yayınlanan bu fotoğraflara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ms. Marvel dizisinden ilk fotoğraflar gelmeye başladı

Fotoğraflara baktığımızda kostümün dediğimiz gibi çizgi roman serisindeki kostüme yakın olduğunu söyleyebiliriz. En büyük fark ise Ms. Marvel'ın vücut kısmında yer alan ve şimşeği andıran logoda karşımıza çıkıyor. Çizgi romanlarda daha belirgin olan bu logo dizi versiyonunda ise daha çok şerit halinde karşımıza çıkacak gibi duruyor. Onun dışında logoda klasik olarak kırmızı ve mavi tonlamalarına yer verildiğini görüyoruz.

Ms. Marvel dizisinde Pakistan kökenli Amerikalı bir Müslüman olan Kamala Khan'ın hikayesini izleyeceğiz. 16 yaşında olan ve New Jersey'de yaşayan karakteri daha önce herhangi bir projede yer almayan fakat Captain Marvel 2 filminde göreceğimiz Iman Vellani canlandıracak. Bu oyuncuya Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer ve Nimra Bucha gibi isimler eşlik edecek. Dizide Captain Marvel hayranı olan karakterin güçlerine kavuşması ve bu güçlere adapte olma süreci işlenecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 23:42
Neden yaşça küçük izleyici çekmek için 16-17 yaşındaki insanlara bu roller veriliyor ? Yani bari 20 yaşından sonra süper güçleri olsun. Yakında Hulk rolünü 17 yaşında birisine verecekler diye korkmuyor değilim.

-------------------

Çizgi romanda da 16 yaşında Kamala Khan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 16:49
Ah SJW ah..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 16:40
Her ırktan, her milletten, her organizmadan, her hücreden, bir kahraman olmalı tabii neden en doğalı bu çünkü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ms. Marvel dizisinden ilk fotoğraflar gelmeye başladı
İlginizi Çekebilir