MSI, Dota 2 ile yakın ilişkide

Kuntay Aybars 5.02.2015 - 22:44
Dota 2 arenasında son olarak yerini alan isim MSI oldu
Uluslararası alanda Dota 2 organizasyonlarına verilen destek gün geçtikçe artıyor. Destek veren isimler büyüdükçe, ödül havuzları katlanıyor, turnuvalar profesyonelleşiyor ve de düzenli bir hale geliyor.

Dota 2 arenasında son olarak yerini alan isim MSI olurken, MSI – joinDOTA işbirliği ile ortaya çıkan ve iki ayda bir gerçekleşmesi planlanan organizasyonun adı MSI Dragon Battle olarak belirlendi.

Geçtiğimiz günlerde ilki düzenlenen MSI Dragon Battle’a davetli olarak gelen Vega Squadron, 4ASC, Moscow5.International ve mYinsanity gibi takımların yanına online elemelerden gelen en iyi 4 takım katıldı. Toplamda 2.000 avro için yarışan takımlar arasında büyük bir mücadele gözlenirken, MSI Dragon Battle’ın finalinde ise mücadele resmen bir üst düzeye taşındı.

MSI, Dota 2 ile yakın ilişkide
 Finalde Hehe United’ı 2-1 ile geçmeyi başaran Vega Squadron 1.500 avronun, turnuva ikincisi Hehe United ise 500 avronun sahibi oldu. Turnuvanın 3.-4. sırasında ise Moscow5.International ve Hao takımları yer aldı.

Son iki senedir ön plana çıkan ve oyunculardan oldukça iyi geri bildirimler alan, online elemeli aylık turnuva sistemi oldukça büyük isimlerin dikkatini çekmeye başlıyor. Sizce bu sistemin yeni üyesi kim olacak?
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 19:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MSI, Dota 2 ile yakın ilişkide
İlginizi Çekebilir