Müjde! Black Mesa her an gelebilir!

Murat Halilbeyoğlu 31.01.2012 - 13:38
HL3 gelir mi bilmiyoruz ancak artık bir teselli var
Half-Life 3'ün gelip gelemeyceği hala havada asılı kalan bir soruyken bir diğer yandan Half-Life 2 modu Black Mesa hakkında iyi haberler var.

Müjde! Black Mesa her an gelebilir!
Daha öncesinde merakla beklenen modun 2011'de PC'ye geleceği söylenmişti ancak bu olmadı. Pek sürpriz sayılmayan bu gecikmenin ne kadar süreceği ise henüz bilinmezken Hubicorn adlı Black Mesa webmaster'ı yaptığı bir duyuru ile modun yakında aramızda olacağını belirtti.

2011'de oyunun soundtrack'inin çıkışından iki hafta sonra çıkacağını söyleyen yapımcıların sözü ardından Hubicorn yeni, resmi web sitesinin yakında açılacağını ve içerisinde soundtrack'lerin olacağını belirtti. Dolayısı ile bundan iki hafta sonra da Black mesa modu yayımlanacak.

Hubicorn şöyle söyledi:

"Denildi ki soundtrack'ler çıktıktan iki hafta sonra Black Mesa modunun çıkışını görebileceksiniz. Şu anda söyleyebilirim ki yeni site, içerisinde modlar için çalışmaya uygun bir şekilde hazırlanan soundtrack'ler ile, aktif edilmeye hazır."

Evet, belki Half-Life 3'ten henüz ses seda yok hatta belki HL3'ü atlayıp direk HL4'ü yapacaklar(!) ancak o konu netliğe kavuşana kadar en azından oyalanacak birşeylerimiz olacak. Haydi hayırlısı. 
Yorumlar 37
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Müjde! Black Mesa her an gelebilir!
İlginizi Çekebilir