Müjdeli dedikodu: Battlefront III hazırlanıyor mu?

Murat Halilbeyoğlu 8.02.2012 - 17:21
Bu sefer ümitliyiz biz
Star Wars fanlarına mutlu bir haber var sırada. Şu an için her ne kadar dedikodudan ibaret olsa da uzun zamandır dillerde kalan ve merakla beklenen shooter oyunu Battlefront III, Spark Unlimited adlı stüdyo tarafından şu sıralar hazırlanıyor olabilirmiş.

Müjdeli dedikodu: Battlefront III hazırlanıyor mu?
Elbette şu an için net birşey söyleyemeyiz lakin Gaming Examiner sitesinin bir haberine göre sitenin internet sayfasında yeni iş ilanları ortaya çıkmaya başlamış. İlanda ise "Şu sıralar Xbox, PS3 ve PC için yapımına yeşil ışık yakılan ve çok ilgili gören uzun soluklu bir bilim kurgu serisinin devamı niteliğindeki 3rd Person Action/Adventure oyunu için kıdemli savaş tasarımcısı aranıyor" şeklinde yazıyordu.

Spark Unlimited'ın eski çalışanı John Lawrie'nin yaptığı bir listede ise "Henüz duyurulmamış TPS kılıç dövüşü oyunu (Xbox, PS3 için çok tanınan bir IP)" şeklinde bir ibare bulunuyor.

Bütün bunlar belki boş vaadler gibi durabilir sonuçta bu tanımlara uygun başka seriler de bulunabilir ancak 2009 yılında önceki Battlefront'ların yapımcısı Pandemic Studios kapanınca geleceği belirsiz bir hal alan seri için şu anda en büyük umut bu.
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 11:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Müjdeli dedikodu: Battlefront III hazırlanıyor mu?
İlginizi Çekebilir