Multiplayer shooter türündeki Rogue Company duyuruldu

Ersin Kılıç 6.09.2019 - 10:57
Oyun aynı zamanda Cross-platform olacak

Hi-Rez Studios yapmış olduğu açıklama ve yayınladığı 2 farklı video ile Rogue Company oyununu duyurdu. First Watch Games tarafından geliştirilen oyun çoklu oyunculu modlar üzerine odaklanan bir shooter oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Multiplayer shooter türündeki Rogue Company duyuruldu

Tamamen PVP modlara odaklanacak olan Rogue Company için yayınlanan videolara baktığımızda karakter odaklı bir shooter oyunu olacağını görüyoruz. İlk videoda Live Action olarak karakterler tanıtılırken 2. videoda ise oynanış dinamiklerine yer verildiğini görüyoruz. Tıpkı Battle Royale oyunlarında olduğu gibi olay yerine havadan süzüldüğümüz oyunda 5 vs 5 mücadeleler olacak gibi duruyor. Ayrıca her karakterin farklı bir özelliği ve silah kullanımı oynanış videosunda dikkat çeken öğeler arasında. Örneğin karakterlerden bir tanesinin kılıç kullanabildiğini ve bu kılıcı gerektiği anda fırlatabildiğini de görüyoruz.

PC, PS4, Xbox One ve Switch platformları için çıkacak Rogue Company'nin aynı zamanda Cross-play özelliğine sahip olacağı da açıklandı. Oyun için yayınlanan bu videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Multiplayer shooter türündeki Rogue Company duyuruldu
İlginizi Çekebilir