Mumya filmini herkesten önce izlemek ister misiniz?

Ersin Kılıç 4.06.2017 - 18:38
Herkesten önce izleyin
Merlin'in Kazanı olarak 8 takipçimizi merakla beklenen ve 9 Haziran 2017'de gösterime girecek olan Mumya filminin özel gösterimine davet ediyoruz. Yarışmaya katılan takipçilerimizden seçeceğimiz 4 kişi yanlarına alacakları birer arkadaşları ile birlikte Mumya filmini herkesten önce bizimle birlikte izleme şansına sahip olacaklar.

Yarışmaya katılmanız için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Merlin'in Kazani Facebook sayfasını beğenmek ve buradan ulaşabileceğiniz gönderiyi kendi profil sayfanızda herkese açık olarak paylaşmak.

Bu özel gösterim 8 Haziran akşamı İstanbul / Levent civarında gerçekleşecektir. Salı günü kazanan takipçilerimiz açıklanacak ve kendileri ile iletişime geçilecektir. Herkese bol şans!

Mumya filmini herkesten önce izlemek ister misiniz?
Tür: Epik Aksiyon-Macera
Oyuncular: Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance ve Russell Crowe
Yönetmen: Alex Kurtzman
Yazarlar: Jon Spaihts, Christopher McQuarrie
Yapımcılar: Alex Kurtzman, Chris Morgan, Sean Daniel
Sorumlu Yapımcı: Sarah Bradshaw

Tom Cruise, medeniyetin doğuşundan beri dünyadaki tüm kültürlerin ilgisini çeken efsanenin yepyeni ve göz alıcı sinema versiyonu olan Mumya filminde başrolde yer alıyor. Acımasız çölün derinliklerindeki bir lahitte gömülü olduğu düşünülen, hayatı haksız bir şekilde elinden alınmış antik prenses (Sofia Boutella, Kingsman: The Secret Service ve Star Trek Beyond), günümüze uyanır; yüzyıllardır içinde büyüyen kötülüğünü ve insanlığa meydan okuyan dehşetini de beraberinde getirir.

Ortadoğu’nun çöllerinden günümüz Londrasının altında gizlenmiş labirentlere uzanan Mumya, yeni bir tanrılar ve canavarlar dünyasını aralayan yaratıcı hikayesiyle şaşırtıcı bir şiddet ve heyecan sunuyor. Cruise, Annabelle Wallis (gelecek film King Arthur, TV Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (TV’den American Crime Story: The People V. O.J. Simpson) ve Oscar ödüllü Russell Crowe’un (Gladiator) yer aldığı oyuncu kadrosuna katılıyor.

Aksiyon macera filminin yaratıcı ekibinin başında yönetmen/yapımcı Alex Kurtzman yer alıyor. Yapımcılar; son birkaç yıldır en başarılı film serilerinden bazılarını geliştiren Chris Morgan ile Transformers, Star Trek ve Mission: Impossible serilerinde yazar ve yapımcı olan Kurtzman. Morgan ayrıca üçüncü bölümünden itibaren olağanüstü bir büyüme yaşayan Hızlı ve Öfkeli serisinin de hikayesini düzenlemiştir. En son Mumya üçlemesinin yapımını gerçekleştiren Sean Daniel da Kurtzman ve Morgan ile birlikte yapımı yürütüyor.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
sharingdvb
sharingdvb 5.06.2017 19:49
Evet kalsın. Bredan FRASER lı Mumya filmi istiyoruz...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2017 19:48
Evet kalsın... Brendan FRASER yok... espriside yok...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2017 17:56
Brendan fraser yoksa mumya da yok demektir. Tom cruise gitsin görevimiz tehlikede falan oynasın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2017 22:47
Yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2017 22:18
istemem
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mumya filmini herkesten önce izlemek ister misiniz?
İlginizi Çekebilir