Müzik seven PSPlus kullanıcılarına dev indirim

Berkant Jeff Akarcan 22.11.2012 - 15:31
Türkiye için geçerli olmasa da EU hesabınız varsa yaşadınız
Müzik seven PSPlus kullanıcılarına dev indirim
Sony Entertainment Network dün yayınladığı duyuruda, 31 Aralık'a kadar Music Unlimited Premium hizmetinde dev bir indirime gitti.

Normal fiyatı 120 Euro olan Music Unlimited Premium hizmetini 31 Aralık tarihine kadar satın alırsanız bir yıllık MUP üyeliği için sadece 12 Euro ödeyeceksiniz. Tabi bunun için Playstation Plus abonesi olmanız gerekiyor (ki bence bir PS3'ünüz varsa mutlaka ve mutlaka PSPlus'a abone olmalısınız).

İçinde milyonlarca şarkı olan Music Unlimited Premium hizmeti tıpkı aşina olduğumuz iTunes Store gibi şarkı tüm cihazlarınızda dinlemenize olanak sağlıyor. Sadece Sony ürünleri değil, bilgisayarınız, iPhone'unuz, Android telefonunuz gibi bir çok cihazda da otomatik senkronize oluyor.

Ama PSPlus abonesi değilseniz üzülmeyin, yine de MUP almak isterseniz 31 Aralık'a kadar 60 Euro'dan alabilirsiniz.

Ancak PSN hesabınız Türkiye hesabıysa malesef bu hizmete erişemiyorsunuz, yani bir EU hesabı açmanız gerekiyor. Sony Türkiye'ye yönelttiğimiz "Music Unlimited Premium hizmetini Türkiye'de de görebilecek miyiz" sorusuna, "SCE olarak böyle bir isteğimiz var ancak bürokratik engeller yüzünden çok yakın bir zamanda göremeyeceğiz" şeklinde cevap aldık. Bürokrasinin bir an önce oyun sektörünün önünden çekilmesi dileğiyle.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Müzik seven PSPlus kullanıcılarına dev indirim
İlginizi Çekebilir