MW3 kopyası eBay’de 1,725 dolara satıldı!

Hakan Kurt 5.11.2011 - 14:12
Oyunseverler çıldırdı!
Daha önce oyunun kopyalarından bazılarının kayıp veya çalındığı iddiası ortaya atılmıştı. Ne yazık ki bu son açıklamalar haberi doğrular nitelikte. Henüz resmi olarak satışa sunulmamasına rağmen Call of Duty : Modern Warfare 3’e ait bir kopya, online alışveriş sitesi eBay’de 1,725 dolara satıldı.

Habere göre oyunun kopyası, eBay’de satış listesine koyulduktan sonra tam 88 adet teklif aldı ve ilanı yaklaşık 29 kez siteden kaldırılmasına rağmen satışı engellenemedi. Oyunun satışını yapan ve satın alan kişilerle ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

MW3 kopyası eBay’de 1,725 dolara satıldı!
Oyun piyasasına bomba gibi düşen haberin üzerine Xbox Live Politika ve Uygulama Müdürü Stephen Tolouse, oyunu korsan yollardan temin edenleri uyararak “Lütfen sabırlı olun. Oyunu çıkış tarihinden once oynamanız, online hesabınıza zarar verebilir.” açıklamasını yaptı.

Bunun dışında, oyuna ait videoda terrörist saldırı sonucu ölen küçük bir çocuğun görüntülenmesi Activision avukatlarını harekete geçirdi. İnternet üzerinde yayınlanan bu video kısa sürede bir çok haber sitesinden kaldırıldı.
Call of Duty : Modern Warfare 3, PC, Xbox 360 and Playstation 3 platformları için 8 Kasım tarihinde resmi olarak satışa sunulacak.
Yorumlar 48
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MW3 kopyası eBay’de 1,725 dolara satıldı!
İlginizi Çekebilir