MX vs. ATV All Out, Nintendo Switch için duyuruldu

Özgür Deveci 8.07.2020 - 13:28
Rainbow Studios tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanacak olan yarış simülasyonu oyunu MX vs. ATV All Out, Nintendo Switch'e geliyor.

Geliştirici Rainbow Studios ve yayıncı THQ Nordic, yarış simülasyonu oyunu MX vs. ATV All Out'un Switch'e geleceğini duyurdu. Oyun, 1 Eylül 2020 tarihinde Nintendo Switch için piyasaya çıkacak.

MX ve ATV All Out ilk olarak PlayStation 4, Xbox One ve Steam aracılığıyla PC için Mart 2018'de çıkışını gerçekleştirmişti. Oyunun PlayStation, Xbox One ve PC sürümleri 16 oyunculu çevrimiçi çok oyunculu modu desteklerken, Switch sürümü yalnızca 8 oyunculu çevrimiçi çok oyunculu modu destekleyecek. Ayrıca oyunda İki oyunculu split-screen desteği de bulunacak.

MX vs. ATV All Out, Nintendo Switch için duyuruldu

Rainbow Studios tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanacak olan yarış simülasyonu oyunu MX vs. ATV All Out, Nintendo Switch'e geliyor. Tüm Araziler, Tüm Araçlar Karşınızda! MX vs ATV: All Out, eksiksiz arazi yarışı ve yaşam stili deneyimidir! Motorlar, ATV'ler, UTV'ler seçin, stilinizi iyileştirin ve çeşitli oyun modlarında kapışmak için açık dünyalarda dolaşın! Yeni Serbest stil modu çılgın gösterilerle kazanmanıza olanak tanır! Daha da fazlasını yaparak Çok oyunculu modda sürüş becerilerinizi de gösterebilirsiniz!

Özellikler

• 2 oyunculu bölünmüş ekran ve 16 oyunculu çevrimiçi mod

• Supercross, Nationals, Opencross, Waypoint, Tag ve daha fazlası gibi modlarda yarışın

• Çılgın akrobatik hareketlerde ustalaşın ve serbest stil modunda sınırlarınızı test edin

• Özel alanınızı tüm özelleştirilmiş araçlarınız için showroom haline getirin

• Orijinal performans parçalarıyla araçlarınızı yükseltin ve ayarlayın

• Çeşitli donanım şirketlerinden kendi stilinizi seçin veya dünya çapındaki en iyi profesyonel sürücülerden biriyle rekabet etmeyi seçin

Oyunun yayınlanan oynanış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu arada oyunun PC sürümünü %67 indirimle Steam üzerinden 41,58 TL'ye satın alabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MX vs. ATV All Out, Nintendo Switch için duyuruldu
İlginizi Çekebilir