My Hero Academia 7. Sezon Teaser'ı

Murat Olcan 22.02.2024 - 01:53
My Hero Academia'nın yedinci sezon teaserı, serinin kötü karakterlerine odaklanıyor. Shigaraki, Dani ve Toga gibi karakterler ön plana çıkarken, All For One'ın hikayesi derinleşiyor.

My Hero Academia serisinin merakla beklenen yedinci sezonunun yeni teaserı, animenin en ünlü kötü karakterlerini vurgulayarak hayranların beklentisini daha da artırdı. Studio Bones tarafından hazırlanan bu teaser, serinin kötü karakterleri Shigaraki, Dani ve Toga'yı gözler önüne seriyor.

My Hero Academia 7. Sezon: Kötü Karakterler Ön Plana Çıkıyor

Yedinci sezonun televizyon yayınına sadece birkaç ay kala, animenin üretimi geçen yıl altıncı sezonun başarısının ardından başladı. Yeni teaser, özellikle Shigaraki'yi merkezine alıyor. Pelerinli kötü karakterin kurşun yemeye hazır bir pozda gösterildiği teaser, aynı zamanda Dani'nin beyaz takım elbisesi ve Toga'nın okul üniformasıyla dikkat çekiyor. Özellikle Twice'ın vefatından bu yana Toga'nın karakterindeki derin değişikliklere dikkat çekiliyor.

"My Hero Academia"nın yedinci sezonu, serinin en büyük antagonistlerinden biri olan All For One'ın hikayesine daha derinlemesine dalacak. İnsanlık için çağlar boyunca bir tehdit oluşturan bu karakter, Deku ve müttefiklerinin karşısına çıkacak. Shigaraki'nin her zamankinden daha güçlü olması, Deku'nun bu iki büyük tehditle nasıl başa çıkacağı konusunda soru işaretleri yaratıyor.

Bu yaz yayınlanacak olan yedinci sezon, serinin hayranlarını cevaplanmamış sorularla baş başa bırakacak. Anime serisi, 4 Mayıs'ta prömiyer yapacak dördüncü sezonuyla birlikte Crunchyroll ve Hulu gibi platformlarda izlenebilirken, manga serisi Shonen Jump uygulamasında aktif olarak güncellenmeye devam ediyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 03:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2024 11:33
Bir MHA fanı olarak şu an mutluluktan ağlıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
My Hero Academia 7. Sezon Teaser'ı
İlginizi Çekebilir