MYM yeni oyuncusunu buldu

Kuntay Aybars 5.02.2015 - 22:48
Marcin “Kori” Wolski takıma geri döndü!
DotA ve League of Legends denince akla gelen en önemli isimlerden biri olan MYM (Meet Your Makers) sıkıntılı günler yaşıyor.

League of Legends alanında lige istedikleri gibi başlayamayan, sonrasında ise orta koridor oyuncusu Marcin “Kori” Wolski’nin yaptığı açıklamayla takımdan ayrılmasıyla kökten sarsılan  MYM bu alanda bir türlü istenilen transferi gerçekleştirememişti. Bu süreç sonunda takıma katkı yapan Marius “Blizer300” Haesumgaard’a rağmen bir yedek ile oynamanın yeterli olmadığı görülmüş ve 1-3’lük skor ile MYM kendine ancak 7. sırada yer bulabilmişti.

Bu durum sonrasında MyMYM.com’dan yapılan açıklamada Blizer300’a performansı için teşekkür edilmiş ve orta koridordaki yeni oyuncunun yakında açıklanacağı duyurulmuştu.

Bulunan çözüm ise, ilk başta problemi ortaya çıkaran ismin ta kendisiydi: Marcin “Kori” Wolski takıma dönmüştü! Her ne kadar bu gelişmeye sevinenler olsa da, aslında çoğu kişi takımı bırakıp giden bir oyuncunun, takıma hiçbir şey katmayacağını düşünüyordu. Bu konu hakkında Kori, kendisinin çok bencilce hareket ettiğini ve bu yanlışının farkına vardığını açıkladı.

MYM yönetimi, Kori’nin dönüşüne sıcak bakmakla birlikte, haftalar boyu takımda olmaması ve takımı zora sokması nedeniyle cezalandırılacağını duyurdu. Geçen sıkıntılı günlerin ardından tecrübeli ismin hak ettiği yere ulaşıp ulaşamayacağını hep beraber göreceğiz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 19:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MYM yeni oyuncusunu buldu
İlginizi Çekebilir