Myst ve Obduction'un yapımcısından yeni bir oyun geliyor.

Mehmet Atilla Turan 5.03.2018 - 21:20
Bu sefer odak noktası VR olacak.

1990'ların başında çıkan Myst, MS-DOS, AppleOS, Atari Jaguar ve Panasonic 3DO gibi platformlara çıkmıştı ve harika bir Point and Click Adventure deneyimi sunmuştu. Yapımcı Cyan Worlds, halen kurulduğu günden beri aktif olan nadir yapımcılardan biri. Myst'ten sonra Riven ve Obduction gibi yapımlar çıkarıp kendini halen piyasada gösteren stüdyonun yeni oyunu ise belli oldu.

Platform, Puzzle ve Steampunk bir arada

Destiny'in grafiklerini ve temasını andıracak Firmament'in çıkış tarihi henüz belli değil, fakat Cyan Worlds tarafından yayınlanan bilgilere göre Myst'in veya herhangi bir Point and Click Adventure oyununa benzeyecek. Oyuncular, bulunduğu dünyadan, bulmacaları çözerek kaçmaya çalışacaklar. Cyan Worlds, bu sefer fare ve klavyenin ilerisine gidip VR başlığı kullanarak oyunculara daha iyi bir deneyim sunmayı planlıyor. Firmament adını alacak oyuna ait yeni bir fragman ise Cyan Worlds tarafından yayınlanmış bulunuyor.


Yapımın aynı zamanda normal bir FPS oyunu olarak gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor. Cyan Worlds'ün şu ana kadar yayınladığı tek bilgi, oyunun varlığı, ne zaman geleceği, hangi VR başlıklar için olacağı veya PS4 için de gelip gelmeyeceği bilimiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Myst ve Obduction'un yapımcısından yeni bir oyun geliyor.
İlginizi Çekebilir