Myst yeniden yapımı, PC ve Xbox tarafına geliyor

Eren Eroğlu 19.08.2021 - 14:18
İlk olarak 1990'lı yıllarda karşımıza çıkmış olan Myst'in yeniden tasarlanmış versiyonu, PC'ye ve Xbox konsollara geliyor.

İlk olarak 1990'lı yıllarda karşımıza çıkmış olan ve bir klasik hâline gelen Myst'in yeniden yapımı, PC tarafına ve Xbox konsollara geliyor. VR için (VR olmadan da oynayabileceksiniz) yeniden tasarlanmış olan oyun, sonunda PC ve konsol tarafına da geliyor. Çıkar çıkmaz Xbox Game Pass kütüphanesine dahil olacağı açıklanan yapım, aboneliğin; konsol, bilgisayar ve bulut kütüphanesinde yer alacak.

Myst yeniden yapımı, PC ve Xbox tarafına geliyor

Xbox One, Xbox Series X/S, Steam, Epic Games Store ve GOG için 26 Ağustos 2021'de çıkacak olan yapım, atmosferik dünyasında bizlere gizemli bir macera sunuyor. Unreal Engine ile güçlendirilmiş Myst'in bu yeniden tasarlanmış versiyonu, oyundaki her alandaki görsel kaliteyi değiştiriyor. Aralarından seçebileceğiniz çok sayıda grafik seçeneği vaat edilirken, ışın izleme teknolojisi de desteklenecek.

Myst yeniden yapımı, PC ve Xbox tarafına geliyor

Yepyeni bir boyut keşfedeceğiniz yapımda; çağlar boyunca yolculuk edecek, bulmacaları çözecek ve gerçeküstü bir maceraya tanıklık edeceksiniz. Oyunun PC ve Xbox tarafına gelişini kutlamak için yeni bir videoda hazırlanmış bulunuyor. Oyun içerisinde karşılaşacağımız manzaraları ve bazı mekanları gösteren videoya aşağıdan ulaşabilir, göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Myst yeniden yapımı, PC ve Xbox tarafına geliyor
İlginizi Çekebilir