Mythos çeyrek milyona ulaştı!

Merlinin Kazanı 13.05.2011 - 19:19
Çeyrek milyon– Tam eğlence!
Leziz bir pizzanın ilk çeyreği, merhametli bir akademik çeyrek ya da ışıl ışıl parlayan bir çeyrek altın: tüm bunlar kuşkusuz ki muhteşem şeyler. Ama Mythos’un çeyreği ile kıyaslanamazlar bile – koca bir milyonun çeyreği! Çünkü daha şimdiden, Hack’n’Slash startının 2. haftasını doldurması ile Mythos’ta 250.000’den fazla oyuncu canavar avında.
 
İlk çeyrek milyon beraberinde ilginç istatistikler de getirdi elbette:
 
Karakter oluşturmada oyuncuların %32’si ateşli Piromanı, %28’si ise hünerli Teknolojisti tercih etti. %40 gibi ezici bir çoğunluk ise Kan Hançeri suretinde Uld topraklarını keşfetti. Uld’da en sık rastladığımız ırk %30 ile İnsanlar. Onu en yakından takip edenler ise; Gremlinler (%28) ve Satyrler (%27). Tekgözlü Siklop ise karakterlerin sadece %15’ini oluşturuyor. Gözünüzü tek açın!

Anlaşılan o ki, oyuncular canavar avında daha ziyade erkek karakterleri tercih ediyorlar. Mythos’taki karakterlerin sadece 3/1 dişi. Ama değerler ikiye katlandıklarında daha da güzel olmuyorlar mı? Hele de söz konusu Can Puanları ise? İşte bu sebepten Cuma TSİ 13.00 ile Pazartesi TSİ 13.00’a kadar tüm görev ve devrilen canavarlara iki kat Can Puanı dağıtılacak.
 
Mythos ayrıca „Gezgin“ kategorisinde BÄM!-Award için aday gösterildi. Fanlar https://www.bamaward.de/ adresinden Zindan-Macerası için oylarını kullanabilirler.
 
Daha fazla bilgi www.mythos-europe.com adresinde mevcut.

- Basın Bülteni
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mythos çeyrek milyona ulaştı!
İlginizi Çekebilir