Mythos'a günlük maceralar

Merlinin Kazanı 28.05.2011 - 08:56
Haziran'da Mythos'da önemli gelişmeler olacak!
Çok geçmeden MYTHOS’daki seviye avcılarının heyecanlanmaları için her zamankinden daha fazla sebepleri olacak. Çünkü Frogster, Haziran’dan başlayarak 15 ya da daha yüksek seviyedeki tüm oyuncular için Günlük Maceralar yapmayı planlıyor. Uld’daki en önemli merkezlerinde oyuncular, günlük olarak tekrarlanabilen üç farklı macera sunan özel siyah Macera Tahtası bulabilecekler.

Hack’n’slasher’ler kendi kendilerine ve grup halinde deneyim puanlarına göre seviyelerine uygun nice zorluklara karşı çıkabilirler. Arzularına göre oyuncular, kötü patron canavarlara korkunun ne demek olduğunu gösterebilir, belirli malzemeleri almak için üstlerini arayabilir ya da eski usül hazine avına çıkabilirler.  En iyi tarafı ise Günlük Maceraların zorluğunun seviye yükseldikçe artması.

Günlük Maceralar, vakit geçirmenin heyecanlı bir yolu olmaktan çok daha fazlası. Bonusları kazanın, örneğin; eğer oyuncu günlük verilen üç Macerayı da tamamlarsa, hem canavarları öldürerek çift deneyim puanı hem de başarı ile tamamlanan her bir macera için daha fazla oyun parası kazanacağı 60 dakikalık bir çılgınlığın tadını çıkartacak.
 
Unutmadan, şu anda paysafecard ile ortaklaşa yaptığımız bir yarışma devam ediyor – çok sayıda pratik küçük kartlar veriyoruz: https://mythos-europe.com/de/news.html?o=501

Daha fazla bilgi için www.mythos-europe.com.

-Basın Bülteni
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mythos'a günlük maceralar
İlginizi Çekebilir