Nadirim

Merlinin Kazanı 12.12.2012 - 13:29
Arap masallarından kopan bir MMO
Çocukluğumzuda Alaaddin hikayeleri ve çizgi filmleri ile alışık olduğumuz Binbir Gece Masalları hikayelerinden ilham alarak Arap kurgu ortamında sunulan ücretsiz çok oyunculu bir sunucu oyunu olan Nadirim. Kendinizi daha önce sunucu platformlarına taşınmayan bir online rol üstlenme deneyimine kaptırmak için Nadirim'in engin bölgelerini ve Arap mitlerinin ve fabllarının eşsiz dünyasını keşfedin!

Nadirim sizleri coğrafik ve tarihsel açıdan kurgusal olan, ancak cinler, maceraperest hırsızlar, gizemli prensesler, iksirler, simya ve tabii ki kahramanlar ve kötüler gibi Arap fabllarının ve mitolojisinin en iyi bilinen unsurlarını içeren bir dünyaya, Binbir Gece Masallarının dünyasına götürecek.

Bilge, Savaşçı ve Düzenbaz olarak üç farklı sınıfın bulunduğu oyunda tek bir engin dünyanın içinde kayboluyorsunuz. Online bir oyundan beklenebilecek bir çok özelliği içinde barındıran Nadirim, PVP’den grup çarpışmalarına kadar çok iyi ses ve grafik desteği ile bu yıl adından sıkça söz ettirecek bir MMO oyunu.


Bunun yanında oyunun artı yönlerinden bir tanesi de ücretsiz ve anlık giriş sağlaması. Nadirim'i oynamak için indirme işlemleri, kayıt ya da aylık abonelik ücretleri gibi zorlamalar bulunmuyor.

Nadirim'de her oyuncunun kendi oyun stiline göre bir içerik bulması da mümkün. İlim buffları için hikaye görevleri; rekabetçi olanlar için PvP ve grup savaşı ve kendi dünyalarında yalnızca eğlenmek isteyenler için toplama görevleri bulunan bu oyun bir büyük şehirden diğerine seyahat ederken, asla yüklenen bir ekran ile karşılamayacak. Sizleri hayvanlar, toplanacak nesneler ve size iyi bir görev ya da iyi bir dövüş teklif edecek olan yalnız gezginlerle dolu engin manzaralar karşılayacak.

10 farklı yerleşim birimi bulunan devasa haritada dilediğiniz gibi gezerken yanınıza follwer'lar da alma şansına sahip olacaksınız. Nadirim oyununa buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nadirim
İlginizi Çekebilir