1/6

Nadya Anton

Hasan Uğur Nayır 11.12.2011 - 05:01
Meksikalı Cosplayer ile oyunlar üstüne konuştuk
Yaptığı Cosplay çalışmaları ile birçok yerde karşımıza çıkan Meksikalı Nadya Anton, sorduğumuz soruları yanıtladı. Sıkı bir PC oyuncusu olduğunu da anlattı. Sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi röportajımıza alalım. İyi okumalar.

1- Sizi tanımayanlar için kendinizden bahsetme imkanınız var mı?

İlk olarak farklı ilgi alanları olan bir kızım. Orta çağ, bilimkurgu, moda ve tasarım konularına ilgi duyuyorum. Endüstriyel tasarım, modellik, video oyunları, dövüş sanatları, Cosplay, çizgi romanlar, Manga'lar, Vampire: The Masquerade ve arkadaşlarımla dışarı çıkmak başlıca aktivitelerim.

Nadya Anton
2- Cosplay ve model olarak daha çok tanınıyorsunuz, ama sıkı bir oyuncusunuz da. Genel olarak hangi oyunları tercih edersiniz? Sizi elinizde Skyrim’e Limited Edition’a ait ejderha statüsüyle gördük. Skyrim’i nasıl buldunuz?

En sevdiğim oyunlar The Witcher, Dragon Age ve Elder Scrolls serisi gibi orta çağ temalı RPG'ler. Ancak Mass Effect gibi oyunları sevmediğim anlamına gelmiyor. Türü biraz değiştirmek gerekirse Fallout, Sims, Batman ve Portal'ı diğer oyunlardan daha çok seviyorum. Oyun oynamak için PC platformunu tercih ediyorum.

Skyrim'le ilgili söyleyebileceğim tek şey FUS RO DA!!! Ejderhaları öldürmek benim hayat misyonum oldu. Grafikler, sesler, dublajlar, her şey çok güzel ve kesinlikle oynamalısınız. Figür ve kitap da muhteşem!

3- Oyunculuk hakkındaki görüşleriniz nasıl? Kendi ülkenizde bayan bir oyuncu ve Cosplay olarak ne gibi tepkiler alıyorsunuz?

Bir Cosplayer ve oyuncu olmak, benzer arkadaşlara sahip olmak muhteşem bir şey. Çünkü konuşabileceğiniz birçok konu ve "Dizime bir ok yiyinceye kadar senin gibi bir gezgindim" (Skyrim referansı) gibi cümleler kurup gülebiliyoruz. Ancak bunlarla ilgisi olmayan insanlara bu konuşmalar garip gelebiliyor. Neyse ki arkadaşlarımla Cosplay'ler, çizgi romanlar ve oyunlar dışında konuşabileceğim konular da mevcut.