Namco Museum, Switch'te yerini aldı

Mehmet Atilla Turan 2.08.2017 - 14:00
Klasik arcade oyunları Nintendo Switch'e portlandı.
1980'lerin klasik Namco oyunları, arcade zamanlarının en sağlamlarından sayılır. Aralarında Galaga, Pac Man ve Dig Dug gibi efsane oyunların bulunduğu Namco Museum serisi, geçtiğimiz günlerde Nintendo Switch'e sadece dijital olarak çıktı. Nintendo e-shop'ta bulunan Namco Museum, ne yazık ki fiziksel olarak satışta bulunmuyor.

Daha önce Namco, klasik arcade oyunlarını, Playstation 2, PSP ve Nintendo DS gibi popüler olan konsollarda fiziksel kopyalar olarak çıkmıştı. O dönemlerde de hayli tutan portlar, şimdi ise günümüzdeki jenerasyona da geçmiş bulunuyor. Namco Museum'da bulunan oyunlar şöyle: Pac Man, Galaga, Galaga '88, Dig Dug, Splatter House, SkyKid, Rolling Thunder, Rolling Thunder 2, Druaga ve Tank Force.


Namco Museum'un Nintendo Switch'e çıkışı, çoğu eski ve yeni oyuncuyu arcade yapımlara geri getireceği kesin gibi görünüyor. Namco Museum'a Nintendo'nun resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. Her ne kadar Namco Museum'un Nintendo Switch'te portlanması harika olsa da, sadece on oyun için 30 dolar gibi bir fiyat, çoğu oyuncu tarafından absürd olarak tabir ediliyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 04:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Namco Museum, Switch'te yerini aldı
İlginizi Çekebilir