Napoleon: Total War duyuruldu

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Napoleon: Total War duyuruldu
TOTAL WAR™ EFSANEYİ CANLANDIRIYOR

Napoleon: Total War™ ile Napolyon Bonapart’ın Hayatını Yönetin



LONDRA & SAN FRANCISCO (19 Ağustos 2009) – SEGA Europe Ltd. ve SEGA of America, Inc. bugün The Creative Assembly’nin bol ödüllü Total Wars RTS serisinin yepyeni hikaye tabanlı kolunun ilk oyunu olan Napoleon: Total War’u duyurdu. Napoleon: Total War serinin türe yön veren 3D savaşlarını karada ve denizde sürdürmeye devam edecek. Sıra tabanlı oyun, hikayeye dayalı üç farklı kumpanya içererek Napolyon Bonapart’ın en ünlü savaşlarındaki yükseliş ve düşüş öyküsünü anlatacak.

Napoleon: Total War’da efsanevi Fransız generali Napolyon Bonapart veya rakip uluslardan biriyle oynama şansına sahip olacaksınız. Napolyon’un en büyük üç askeri seferinde savaşmanıza imkan sağlayacak olan oyun ilk iki seferde sizi İtalya ve Mısır’a götürerek bu korkutucu komutanın ilk yıllarını anlatırken, üçüncü sefer Moskova’ya yürüyüşünün ve tüm zamanların en ünlü savaşlarından olan Waterloo Muharebesi’nde Wellington Dükü ile karşılaşmasının hikayesine yoğunlaşacak.

“Napoleon: Total War’da gerçekten de Napolyon olacaksınız – karşılaştığı sorunlarla yüzleşmek, kazandığı savaşları kazanmak ve kurduğu İmparatorluğu kurmak, hatta daha iyisini yapmak için,” diyor The Creative Assembly Yaratım Direktörü ve Total War serisinin yaratıcısı Mike Simpson. “Ancak oyun karşı tarafın generalleri rolünde de oynamanıza izin vererek oyunculara tarihi değiştirme imkanı da sağlıyor.”

Napoleon: Total War tamamen 3D kara ve deniz savaşları, ayrıntılı sefer haritası ve derin diplomasi sistemi gibi önceki oyunların tüm özelliklerini alarak başarılı Total War serisini bir adım ileriye götürüyor.

Napoleon: Total War 2010 Şubat ayında piyasada olacak.
Daha fazla bilgi için lütfen www.totalwar.com/napoleon veya www.sega.com adreslerini ziyaret edin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Napoleon: Total War duyuruldu
İlginizi Çekebilir