Narcos'un üçüncü sezonundan yeni fragman geldi

Furkan Güler 4.08.2017 - 16:03
Kolombiya sokakları artık daha şiddetli bir hal aldı.
Netflix'in en ünlü dizilerinden bir tanesi olan Narcos'un yeni sezonu gümbür gümbür geliyor. İlk iki sezonda büyük uyuşturucu taciri Pablo Escobar'ı anlatan televizyon dizisi, üçüncü sezonunda Cali Karteli'nin hikayesine değinecek. Pablo Escobar'ın en büyük rakiplerinden bir tanesi olan Cali Karteli'nin Kolombiya'da estirdiği terörün sonunu, DEA ajanı Javier Pena'nın getirmesi bekleniyor.

Özellikle Escobar öldükten sonra yurtiçi ve yurtdışı uyuşturucu ağının üzerine konan Cali Karteli, artık eskisinden çok daha güçlü bir konumda. Dünya genelinde Game of Thrones ile adını duyuran Pedro Pascal'ın canlandırdığı Javier Pena'nın, bu sezonda daha aktif bir rol oynayacağı söyleniyor. Diğer sezondan hatırladığımız ajan Steve Murphy'i canlandıran Boyd Holbrook'un ise yeni sezonda yer almayacağı kesinleşti.


Fragmandan da anlaşılacağı gibi dizinin bazı bölümlerini Brezilya'da geçeceği belli oluyor. Yeni mekanlarda geçecek olan diziye bundan dolayı yeni karakterler ve olaylar da dahil olacak. Escobar'ın gücünü kaybetmeden önce Latin Amerika'da kurduğu uyuşturucu dağıtım ağının sahibi olmak için savaşan Kali Carteli'nin sonu nasıl gelecek? Hep beraber yeni sezonda göreceğiz.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2017 14:25
Ne yazıkki son sezon olacak ve final yapacak keşke devam etseydi Escobar reis unutulmayacaksın!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2017 10:50
00:16daki adam netflixte stand up gösterisi olan abi değilmi ya :))))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2017 03:29
escobar gitdi dizi bitdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narcos'un üçüncü sezonundan yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir