Narkotik polisinin gözaltına aldığı fenomenler açıklandı

Furkan Güler 1.10.2018 - 14:50
Polis, sosyal medyayı takip etmeyi bırakmıyor.

Bir önceki haberimizde sizlerle paylaştığımız sosyal medya fenomenlerinin narkotik polisi tarafından göz altına alınma durumundan yeni detaylar paylaşıldı. İstanbul'da eş zamanlı şekilde gerçekleştirilen operasyonlarda belirtilenlere göre Pucca lakaplı Pınar Karagöz, YouTube'da 1 milyona yakın abonesi bulunan YouTuber Ali Muhsin Atam, Şam isimli rap sanatçısı Şamil Kürşad Oymak ve Burry Soprano isimli rap sanatçısı Burak Aydoğduoğlu polis tarafından gözaltına alındı.

Pucca gözaltına alındı

Sosyal medya platformları üzerinden uyuşturucuyu övdüğü gerekçesiyle gözaltına isimlerin sorgusu halen devam ediyor. İlgili şahısların, tutuklanıp tutuklanmayacağı şimdilik belli değil. Twitter üzerinden ün kazanan Pucca isimli fenomen, daha öncesinde yaptığı paylaşımlar yüzünden gözaltına alınmış ve sonrasında serbest bırakılmıştı.

Daha öncesindeyse benzer bir suçtan Ezhel ve Khontkar isimli rap sanatçıları gözaltına alınmıştı. Şarkılarında uyuşturucuyu öven sanatçılar, belli bir süre boyunca hapishanede yatmıştı. Sonrasında beraat eden rap sanatçıları, şarkılarında uyuşturucuyu özendirici sözler yazmayı bıraktılar. Rapçileri bir kenara bırakırsak özellikle Pucca ve Ali Muhsin Atam'ın, ne olacağı kendi takipçileri tarafından daha fazla merak ediliyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2018 09:33
ülkemizde yabancı olarak bir sürü sexli uyuşturuculu müzikler yayınlanır hemde hit bölümünde onlara yasak gelmez bunlara gözaltı gelir adalet işte
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2018 08:37
Şarkıyı hapsemi atsınlar ne istiyosun??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2018 20:24
Ceza vermedikten sonra alsan ne almasan ne ben ortada ibretlik bir ceza görmüyorum, madem bu suç o zaman suçlu gibi hakkettiğini bulsunlar
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2018 22:35
Suç yokki alsınlar? Haklarında uyuşturucuya özendirme iddiası var denmiş. Bak iddia diyor. Yani kanıtı yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2018 15:57
bunlarda suç yok bunları böyle büyüten zeka çzürlü kesimlerde suç var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narkotik polisinin gözaltına aldığı fenomenler belli oldu
İlginizi Çekebilir