Naruto to Boruto: Shinobi Striker için yeni video yayınlandı

Hakan Hervenik 22.08.2017 - 12:14
Bandai Namco'nun Gamescom bünyesidne yayınladığı yeni video ile Naruto to Boruto: Shinobi Striker'ın çoklu oyuncu moduna göz atıyoruz.
Bandai Namco bugün yayınladığı yeni video ile yeni oyunları Naruto to Boruto: Shinobi Striker'ın oynanış ve karakter yaratma sistemini tanıttı. Yayınlanan videoda, birden çok oyun modunu oyunculara gösteren Bandai Namco, aynı zamanda Boruto, Shikamaru ve Choji gibi karakterlere de oyunda yer vermiş.

Gösterilen oyun modlarından biri 4v4 oynanan capture the flag modu, Naruto serisinde bulunan karakterlerden seçtiğimiz takım ile oyuncular bayrağı kapmak için birbiriyle yarışıyor. Oyunda oyuncuları iyi birer ninja yapmak için birden çok mod bulunuyor. Ek olarak, Naruto to Boruto: Shinobi Striker karakter tasarım sistemine sahip. Oyuncuların kendilerine ait ninjalar yaratıp oynayabilecek. Bu karakterler aynı zamanda oyunda bulunacak olan co-op multiplayer görevlerde diğer oyuncularla birlikte oynanabilecek.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker, 2018 ilk çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naruto to Boruto: Shinobi Striker için yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir