Naruto to Boruto: Shinobi Striker'ın çıkış fragmanı paylaşıldı

Furkan Güler 30.08.2018 - 13:52
Bakalım oyun, satış anlamında başarılı olacak mı?

Naruto markasının oyunlarıyla büyük bir gelir kapısı elde eden Namco Bandai, yeni oyunları olan Naruto to Boruto: Shinobi Striker'ı yarın piyasaya sürecek. Bu kez ağırlıklı olarak rekabetçi unsurlar barındıran yeni oyunun çıkış videosu yayınlandı. Eski Naruto oyunlarından farklı olarak bu kez bir dövüş oyunu yerine arena stilini benimsemiş olan oyun, Naruto hayranları tarafından dört gözle bekleniyor.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker için yeni fragman yayınlandı

Seride yer edinmiş ünlü karakterlerin yanı sıra kendi karakterimizi de oluşturabildiğimiz oyunda, farklı farklı kombo stillerini deneyim edebiliyoruz. Yeni oynanış dinamikleri ve arena stili sayesinde One Piece için çıkan dövüş oyunlarına benzetilen yapım, bakalım satış anlamında başarılı olacak mı?

Bugün Japon oyuncular için çıkan yapım, platform olarak PC, Xbox One ve PS4 için çıkacak. Oynanış olarak daha kolay ancak mekanikleri itibariyle strateji gerektiren yapımda özellikle bayrak kapmaca modunun eğlenceli olduğunu verilen bilgiler arasında. Kendi oluşturduğunuz karakterin jutsularının yanında hangi köye ait olduğunu da seçebiliyorsunuz. Bakalım yeni Naruto oyunundan sonra One Piece oyunları da kendi içerisinde bir yeniliğe gidecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2018 11:03
PSN'de 610 tl!!!!! 610... Altı tane yüzün yanında birde onluk var. Altıyüzon... 610
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naruto to Boruto: Shinobi Striker'ın çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir