Naughty Dog, Chloe ile ilgili yeni bir video yayınladı.

Hakan Hervenik 18.08.2017 - 11:15
Oyunun yapımcıları, Uncharted: Kayıp Miras'ın başrolü Chloe Frazer hakkında konuşuyor.
Naughty Dog, dün akşam saatlerinde yayınladığı video ile PlayStation 4 exlusive UNcharted: Kayıp Miras için ynei bir video yayınladı. Videodai oyunun creative direktörü Shaun Escayg, game direktörü Kurt Margenau, ve co-writer Josh Scherr, Chloe karakterinin nasıl bir araya geldiğini anlatıyor.

Escayg'ın dediğine göre oyuncular Chloe'nin hayranları, karakteri hikayenin merkezinde görecekler. Herkesin merak ettiği konu ise Chloe'nin Nathan Drake gibi bir Uncharted kahramanı olup olamayacağı. Yayınlanan videoyu aşağıdan inceleyebilirsiniz.


Peki Chloe kimdir? Uncharted 2'den tanıdığımız Chloe, Nathan Drake ile de romantik bir ilişki içerisindeydi. Baba tarafından Hindistanlı, anne tarafından Avustralyalı olan Chloe, tıpkı Nathan Drake gibi bir hazine avcısı. Chloe'nin arkeolog olan babası, Hindistan hazineleri ile kafayı bozmuştur ancak bu hevesi aynı zamanda sonu da olmuştur. Küçük yaşta babasını kaybeden Chloe, onun yolundan gitmekte ancak arkeolog olarak değil hazine avcısı olarak. Hindistan'ın gelmiş geçmiş en değerli hazinesi olan Ganesha'nın dişini ömrü boyunca arayan babasının yarım kalan işini bitirmek isteyen Chloe, bizi Kayıp Miras'da maceraya sürükleyecek.

Uncharted: Kayıp Miras, 23 Ağustos'da Türkçe dil desteği ile çıkışını yapacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 15:21
Oyun Tomb Raider cakmasıydı simdi karekteride Lara Croft cakması oldu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naughty Dog, Chloe ile ilgili yeni bir video yayınladı.
İlginizi Çekebilir