Naughty Dog, hayranlarının sorularını cevapladı

Emin Çıtak 3.12.2014 - 11:22
Hayranlar, Eric Monacelli'yi köşeye sıkıştırdı
Dün Naughy Dog, hayranlarının sorularını Twitch üzerinden cevapladı. Sorular herkesin tahmin edebileceği gibi yeni Crash Bandicoot, Uncharted Collection PS4, The Last of Us için hazırlanan DLC ve elbette merakla beklenen Uncharted 4 ile ilgili oldu.

Hayranlardan birisi konuşma devam ederken Crash Bandicoot'un PlayStation 4 ile geri dönüp dönmeyeceğini sordu. Eric Monacelli'nin cevabıysa, "Pek sanmıyoruz, çünkü oyunun hakları Activision'ın elinde" şeklindeydi. Karşı cevapsa gecikmedi:

"Eric bizi aptal yerine koyma. Hepimiz ikinci bir takımın Crash Bandicoot üzerinde çalıştığını biliyoruz!"

Naughty Dog, hayranlarının sorularını cevapladı
Naughy Dog tarafından kahkahalarla karşılanan bu cevap sonrası konu The Last of Us'a kaydı. Oyunun Remastered versiyonuna ait yeni DLC'nin PlayStation Experience sırasında oynanabilir olacağını açıklayan Naughy Dog, bu içeriğin ekstra olarak satın alınacağını da belirtti. Nedeniyse The Last of Us'un Season Pass'inin çok önceden bitmiş olması.

Herkesin merak ettiği başka bir konu olan, Uncharted 4 sorularıysa ekip tarafından cevapsız bırakıldı. Anlaşılan Uncharted 4 için PlayStation Experience'ı beklemekten başka çaremiz yok.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naughty Dog, hayranlarının sorularını cevapladı
İlginizi Çekebilir