Naughty Dog iş ilanı multiplayer bir oyunu işaret ediyor

Alparslan Gürlek 10.03.2021 - 12:08
Naughty Dog tarafından açılan yeni iş ilanları, muhtemelen The Last of Us 2 çok oyunculu modu "Factions" için açılmış gibi görünüyor.

The Last of Us 2 ile büyük başarı yakalayan ve aynı zamanda büyük tartışmalar başlatan şirket yeni iş ilanları açtı. Naughty Dog tarafından listelenen yeni iş ilanları son zamanlarda adını pek duymadığımız The Last of Us Part II çok oyunculu oyun moduna işaret ediyor. "Factions" adı verilen bu yeni mod için henüz elimizde çok detay olmasa da, iş ilanları birkaç ayrıntıya ışık tutuyor.

Naughty Dog, The Last of Us multiplayer modu "Factions" için iş ilanı açtı

GameSpot tarafından tespit edildiği üzere, The Last of Us 2 stüdyosu, belirtilmemiş bir "çok oyunculu aksiyon oyunu" için iş ilanı açtı. "Oyun ekonomisini ve oyuncu ilerleme sistemlerini tasarlayabilen, uygulayabilen ve ayarlayabilen" birini arıyorlar. Büyük olasılıkla bu ilan TLOU2 için yaklaşmakta olan bağımsız çok oyunculu modu Factions için açılmış diyebiliriz.

Şimdilerde ortalıktan kaybolan sızıntılar dışında, Factios modu hakkında pek bir şey görmedik. Ancak bu yeni iş ilanı listelemesi, yeni çok oyunculu deneyimden neler bekleyebileceğimiz konusunda yardımcı olabilir. Şirketin tamamen ayrı bir çok oyunculu oyun üzerinde çalışmadığını varsayarsak -ki bu ihtimal de çok zayıf olsa da var-, Factions modunda bizi oldukça sağlam, uzun vadeli bir oyun içi ekonomi sistemi bekliyor. Şirketin yeni bağımsız multiplayer modu için vizyonu oldukça geniş.

Naughty Dog iş ilanı multiplayer bir oyunu işaret ediyor

İş ilanında özellikle oyun içi ekonomi ve oyuncu gelişimi konularının üzerinde duruluyor. Görünen o ki Naughty Dog, oyuncuları uzun süre kendisine bağlamayı hedefleyen bir çok oyunculu modu peşinde. "Oyuncu ihtiyaçlarına yanıt verebilecek" şekilde ekonomi tasarımcısıyla birlikte çalışacak bir "Canlı operasyon ekibi" arıyorlar. Bu da gösteriyor ki Factions modu -eğer iş ilanı bu mod için açıldıysa- canlı hizmetleri bünyesinde barındıracak.

Aslında bu şaşırtıcı değil. Çünkü modern çok oyunculu oyunlarının neredeyse tamamı gelirini canlı hizmetlerden sağlıyor. Şirketin yeni çok oyunculu modu için daha da büyük planları olduğundan şüphe yok. Umarız yakında Factions hakkında çok daha fazla detaya sahip olacağız. Şimdilik bütün bildiklerimiz bu kadar. Peki sizler TLOU2 multiplayer modu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 23:39
Ne mp si arkadaş hikaye olarak sp devam edin bu oyunun hikayesi hiç bir oyunda yok sadece metroda var . 1 tlous 3 patlatin
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2021 18:26
TLOU 3 için kafadan 5 sene var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2021 21:11
dlc olsa ne güzel olurdu left behind gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naughty Dog iş ilanı multiplayer bir oyunu işaret ediyor
İlginizi Çekebilir