Naughty Dog, Uncharted serisini bir şekilde devam ettirebilmek için çalışıyor!

Onur Güner 8.05.2017 - 18:37
Seri henüz bitmemiş olabilir
Haberin devamında Uncharted adlı oyun serisinde sürpriz kaçıran (spoiler) yer alabilir. Lütfen bunu dikkate alarak haberin devamını okuyun.

Öncelikle belirtmeliyim ki şahsen sosyal medyada bu söylentileri gördükten sonra heyecandan haberini nasıl yaparım diye bir süre düşündüm. Ben de dahil kuşkusuz Playstation oyuncularının severek oynadığı ve 4. oyunuyla beraber hüzünlü bir şekilde bizlere veda eden Uncharted serisi gerçekten bazı oyuncularda derin bir iz bıraktı. Özellikle son oyunundaki fizik motoru ve hikayesi ile bizleri etkilemeyi başaran seri, bir hırsızın sonu olarak biz oyunculara veda etmişti. Geliştirici şirket Naughty Dog seriyi devam ettirmeyeceklerini sadece son oyunun senaryo genişleme paketi olarak ayrı Uncharted: The Lost Legacy adında bir oyun çıkaracaklarını duyurmuştu. Ancak sosyal medyada dolaşan söylentilere göre Naughty Dog seriden tamamen kopmuş değil.

Naughty Dog, Uncharted serisini bir şekilde devam ettirebilmek için çalışıyor!
Çıkan söylentilere göre Uncharted serisini geliştiren ve gece gündüz uğraşıp bugünlere getiren ekip, henüz seriye veda etmeye hazır değilmiş. Söylenene göre Uncharted serisi ekibin geliştirirken en çok keyif aldığı ve en çok sevdiği seriymiş. Seri için final kararı alındığında bile bazı ekip üyelerinin gözleri bile dolmuş. Nathan Drake'ın gizemli hikayesini bize muhteşem şekilde aktaran ekip, serinin bir şekilde devam etmesi için Sony'e bir arz mektubu yollamaya hazırlanıyormuş. İlk başta benim gibi Nathan Drake hayranları sevinebilir ancak birazcık sevinciniz boğazınızda kalabilir çünkü ekibe göre Nathan'ın hikayesi tamamen bitti. Uncharted serisi ancak başka bir ana karakter ve onun hikayesi üzerinden devam edebilirmiş.

Ancak seri Nathan Drake karakteri ile özdeştiği için tamamen o karakterden de kopmak istenmiyormuş. Bildiğiniz gibi Uncharted 4: A Thief's End'de Nathan karakterinin genç bir kızı vardı ki seri bu kız üstünden devam edebilir. Yani oyun tekrar seri olarak Nathan'ın mirası isimle yenilenebilir. Şu anlık sosyal medyada dolaşan bu söylentilerin aslı astarı var mı bilinmiyor ama Uncharted serisi bence kesinlikle devam etmeli. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce Uncharted serisi bir şekilde devam etmeli mi yoksa zirvede bırakmalı mı?
Yorumlar 49
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
ZoDi
ZoDi 16.05.2017 14:02
Ya zaten sonu ile baya baya devam edeceğini belli etti. Reklam kokan hareketler bunlar .. Yok hevesmiş, sony'e mektup yazacaklarmışta falan.. yapmayın. Bu standalone çıkan oyunda bayan karakter denemesi gibi sanki azıcık :)

Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2017 03:16
önceki düşamanlarından biri natana saldıra bilir bu da bi naten drake seneryosu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2017 23:28
arkadaşlar kimse beni kadar uncharted hastası olamaz şöyle söyleyeyim nathan drake olmassa unchartedin tadı tuzu kalmaz ama yeni karaktere ayak uydurmaya çalısırız:)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2017 22:30
klasik bi devam oyunu ola bilir :D bizim Drake in kızını kaçırırlar buda kurtarmak için peşinden gider filan o sırada işte klasik bi hazine avı tarzı bişeyler ile olaylar büyür kızını urtarır oyunun bazı bölümlerini kızı olarak da oynuya biliriz devam oyunları için bi nabız ölçme olur :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
_giray_
_giray_ 13.05.2017 17:03
Zamanında Sony Bend'den birisi ayrılmıştı ve PS Vita'ya daha fazla Uncharted oyununun çıkmama sebebini ND'nin Uncharted serisini bir an önce bitirip seriyi zirvede bitirmek isteğine bağlamıştı ama şimdi ND sözünden dönmüş gibi, ilginç.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naughty Dog, Uncharted serisini bir şekilde devam ettirebilmek için çalışıyor!
İlginizi Çekebilir