Naughty Dog'un sırrı: "Her zaman en iyi insanları işe al."

Emin Çıtak 24.12.2014 - 16:44
Jason Rubin, neden başarılı olarak görüldüklerini açıkladı
Bildiğiniz gibi Naughty Dog 30 yaşını kutluyor. Başarıyla geçen 30 yılın ardından oyun dünyasına Crash Bandicoot, Jak & Dexer, Uncharted ve The Last of Us gibi gerçekten önemli isimler armağan etti.  Naughty Dog'un başarısının sırrı neydi?

Kurucu ortaklardan Jason Rubin bir kaç adımda neden başarılı olarak görüldüklerini anlattı

"Naughty Dog'un belki de en büyük sırrı, bir oyun için mümkün olduğunca en iyi kişilerle çalışmak olmuştur. Biliyorum ki, eğer bir şeyler değişmezse, ki Naughty Dog'da asla değişmez, en iyi insanları işe almak ana amacımız olmuştur."

Naughty Dog'un sırrı: "Her zaman en iyi insanları işe al."
"Ucharted ve The Last of Us, beraber çalışma ve uyum açısından stüdyomuz için zirve noktası olduğunu düşüyorum."

"İşin kötü yanıysa, bazen takımlar yok olur, insanlar yorgun düşer. Irrational  geçtiğimiz yıl yok oldu çünkü Ken Levine, sebebi her ne olursa olsun, Irrational'ın devam etmesini istemedi."

"Irrational'ın yerine bir başkasını koyamazsınız. Onlar fantastik işler başardılar, ikinci bir Irrational Games olmayacak. Eğer Sony başka bir etkili oyun yapmak isterse, yaptırabilecekleri birçok takım var. Ama iyi takım öyle gelişigüzel bir şekilde oluşturulmuyor, olmuyor. Naughty Dog bu yüzden özel, çünkü Naughty Dog ismi insanlar için bir şeyler ifade ediyor ve onlar şöyle diyorlar:

"İşte bir Naughty Dog oyunu, eminim kaliteli olacaktır. Çünkü bu takımı biliyorum."
Yorumlar 31
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naughty Dog'un sırrı: "Her zaman en iyi insanları işe al."
İlginizi Çekebilir