Nazar Boncuklu Oyun Motoru CryEngine 3 Turkiye’de!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Nazar Boncuklu Oyun Motoru CryEngine 3 Turkiye’de!
Oyun geliştirme ve animasyon teknolojileri alanındaki Ar-Ge faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve mevcut fikirlerin ticarilesmesini hedefleyen “ODTU Teknokent Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi” (METUTECH-ATOM), 12-16 Ekim tarihleri arasında dünya oyun piyasasını peşinden sürükleyen oyun motoru CryEngine 3’un eğitmenlerini ağırlayacak.

Başında “Yerli Kardeş”lerin olduğu Crytek ile CryEngine eğitim lisansı anlaşmasını gecen sene imzalayan ve ardından CryEngine eğitimlerinin ilkini gerçekleştiren METUTECH-ATOM, PC ile birlikte yeni nesil oyun konsollarına tam destek veren CryEngine 3’ü 2011’de piyasaya çıkmadan çok önce ülkemizdeki oyun geliştiricilerle buluşturuyor. Önümüzdeki 2-3 yılda karsılaşacağımız üst düzey grafik ve oyun geliştirme tekniklerini barındıran bu motorun gücü oyunculara essiz bir görsel şölen sunuyor.



Alınan CryEngine eğitim lisansı ile birlikte 12-16 Ekim tarihleri arasında METUTECH-ATOM’da başlayacak eğitimler, 2 farklı kolda (tasarım ve programlama) farklı disiplinlere hitap edecek şekilde planlandı. Bu eğitimler, Intel Yazılım Ortakları Programı, Asus ve Autodesk’in desteğiyle sağlanan teknik altyapı ile birebir uygulamalı ve İngilizce olarak verilecek. Eğitimler başlamadan hemen önce, ilgili herkesin katılımına acık bir seminer düzenlenecek.

CryEngine 3’un 1 hafta boyunca devam edecek eğitimlerine katılmak isteyenlerin, https://www.metutech.metu.edu.tr/crytekbasvuru adresinde yer alan online başvuru formunu 2 Ekim Cuma gününe kadar doldurmaları ve ilgili olabilecek CV, portfolyo, proje ve çalışmalarını atom.hr@gmail.com adresine maille göndermeleri gerekmekte. Başvurular üzerinden yapılacak değerlendirmeler sonucunda seçilen geliştiriciler, herhangi bir katilim ücreti ödemeden CryEngine 3 eğitimin tüm olanaklarından METUTECH-ATOM farkıyla faydalanacaklar.

Eğitim Başvuruları : 18 Eylül – 2 Ekim 2009
CryEngine 3 Tanıtıcı Semineri : 12 Ekim Pazartesi-10:00 (ODTU Teknokent)
CryEngine 3 Eğitimleri İlk Aşama : 12 - 16 Ekim 2009
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 20:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nazar Boncuklu Oyun Motoru CryEngine 3 Turkiye’de!
İlginizi Çekebilir