NBA 2K Ligi Avrupa'da ilk eleme etkinliğini düzenliyor

Furkan Güler 16.11.2019 - 15:01
Elemeler başlıyor.

NBA 2K Ligi bugün, ligin Avrupa'daki ilk eleme etkinliği olan NBA 2K League European Invitational’in 13 Aralık Cuma - 14 Aralık Cumartesi günü Londra’da gerçekleşeceğini açıkladı. İki günlük etkinlik, 2020 NBA 2K League Draft için uygun olan Avrupa'dan seçkin oyuncuları belirleyecek.

NBA 2K Ligi Avrupa'da ilk eleme etkinliğini düzenliyor

The NBA 2K League European Invitational Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, İspanya, Türkiye ve İngiltere'den gelen 20 oyuncudan oluşacak ve iki gün boyunca hazırlık maçı, iki eleme turnuvası ve lig temsilcileri ve ekibi ile yapılan görüşmelere katılacaklar. NBA 2K League,  NBA 2K League Combine, NBA 2K community Pro-Am tournaments ve NBA 2K etkinliklerindeki tarihi performanslar aracılığıyla etkinliğin oyuncularını belirledi.

“İlk Avrupa eleme etkinliğimiz için Avrupa'daki en iyi NBA 2K oyuncularını bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz ” diyor NBA 2K League Direktörü Brendan Donohue. “Asya Pasifik bölgesinden birkaç oyuncu belirleyen geçen sezon APAC Invitational'ın başarısı üzerine, en iyi uluslararası oyuncuların 2020 NBA 2K League Draft’a katılabilmesi için daha fazla fırsat sunarak oyuncu havuzumuzu daha da güçlendirmemiz önemli.”

14 Aralık'ta yapılacak olan ikili eleme turnuvası, NBA 2K League’in Twitch ve YouTube kanallarında tekrar canlı yayınlanacak. European Invitational sonunda, lig temsilcilerinden ve takım yöneticilerinden oluşan bir komite, 2020 NBA 2K League Draft için uygun olacak birkaç oyuncu belirleyecek.

-Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA 2K Ligi Avrupa'da ilk eleme etkinliğini düzenliyor
İlginizi Çekebilir