NBA 2K18'in en güçlü oyuncusu yine değişmedi

Furkan Güler 16.08.2017 - 11:38
NBA liginin sevilen ismi King James yine NBA 2K'in en güçlü oyuncusu seçildi.
Bu sene Switch için de özel bir versiyonu olan ve günümüzün en çok tercih edilen basketbol oyunu NBA 2K18 yine bomba gibi geliyor. Her sene kendine yeni özellikler katarak tek düzeliğinden kurtulan yapımın en güçlü oyuncuları yavaştan belli olmaya başladı. NBA finallerinde gösterdiği mükemmel performanstan dolayı spor eleştirmenlerini bile etkileyen LeBron James, tahmin edebileceğiniz üzere yine NBA 2K18'in en güçlü oyuncusu olacak.

Basketbol severler, son maçta Cleveland Cavaliers'ı dokuz sayı farkla yenen şampiyon Golden State Warrios'ın yıldız oyuncusu Kevin Durant'ın en güçlü oyuncu olacağını tahmin ediyordu. Son maçın son çeyreğinde Golden State Warriors'ı adeta sırtlayan Kevin Durant'in gücünün şimdilik kaç olacağı belli değil. Ancak NBA'in yıldız oyuncuların Dwayne Wade, kişisel Twitter hesabından LeBron James'in oyunda yine en güçlü oyuncu olduğunu açıkladı.

NBA 2K19'da bu durumun değişip değişmeyeceği şimdilik belli değil ancak King James, daha uzun bir süre boyunca liderliği elinde tutacak gibi gözüküyor. Diğer bir taraftan şampiyonluk yüzüğünü elde etmek için geride bıraktığımız yıllarda Golden State Warriors'a transfer olan Kevin Durant, NBA 2K oyunlarında en iyi oyuncu seçilememesi konusunda herhangi bir söylemde bulunmuyor. Muhtemelen başarılı oyuncunun video oyunlar ile pek alakası yok. Keza NBA 2K geliştiricileri her sene en iyi oyuncuları seçtiğinde, bazı NBA oyuncuları arasında oyun hakkında sezon başında tatlı rekabetler ortaya çıkabiliyordu.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2017 19:26
adam efsane vazgeçilmezi oldu nba'nin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2017 12:50
Enbiey, la Biey kafanı bi ey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA 2K18'in en güçlü oyuncusu yine değişmedi
İlginizi Çekebilir