NBA 2K18'in Switch sürümünde Amiibo desteği olabilir

Furkan Güler 7.08.2017 - 15:26
NBA 2K18'in Amiibo'ları sayesinde basketbolcu figürleri toplayabiliriz.
Video oyun dünyasının en çok satan basketbol oyunu serisi NBA 2K18'in Switch sürümü oyuncular tarafından oldukça merak ediliyor. Gelen haberlere göre Switch'e özel bir versiyonu geliştirildiğini bildiğimiz oyunun Amiibo desteği olabilir. Diğer platformlarda sattığı kadar Switch'te de satacağı ön görülen NBA 2K18'e ait Amiibo'ların şimdilik neler olduğu belli değil.

Oyunun Japonya sayfasında listenen bu bilginin detayları daha açıklanmadı ancak ilgili desteğin Avrupa ve Kuzey Amerika'ya da gelme durumu var. Nintendo oyunlarına özel olarak sunulan bu destek sayesinde oldukça kaliteli figürler elde edebiliyorduk. Oynanışa da etki eden Amiibo desteği, NBA 2K18 üzerinde nasıl kullanılacak merak ediyoruz. Ancak muhtemelen efsaneleşmiş NBA oyuncuların Amiibo'su sayesinde ilgili oyuncuları kadromuza ekleyebiliriz.

NBA 2K18'in Switch sürümünde Amiibo desteği olabilir
Bakalım NBA 2K18'in Switch sürümü, diğer sürümlerine göre içerisinde neleri barındıracak. Joy-Con'lar ile etkileşimde yenilik bekleyen oyuncular, diğer platformlardan farklı olarak değişik bir lokal co-op sistemi bekliyor. FIFA gibi her bir oyununda kendine yenilikler katan NBA 2K serisinin son oyununun kapağında Cleveland Cavaliers'ta oynayan ünlü oyun kurucu Kyrie Irving'in yer aldığını hatırlatalım.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA 2K18'in Switch sürümünde Amiibo desteği olabilir
İlginizi Çekebilir