NBA 2K19 geliştiricisinden oynanış mekanikleri ile ilgili anket

Ahmet Özçilingir 20.06.2018 - 10:15
NBA 2K19 nasıl olmalı

Basketbol oyunlarında adeta tekel haline gelen NBA 2K serisi her sene oynanış dinamiklerinde yaptığı değişiklikler ile biliniyor. Daha çok simülasyon, gerçekçi oynanış dinamikleriyle bilinen seride özellikle son senelerde bu dinamiklerde bir takım değişiklikler yaşanmış ve oyun daha çok arcade yapıya bürünmüştü.

NBA 2K19'in oynanış mekanikleri nasıl olmalı?

Aslına bu Arcade oynanış dinamiklerinin, daha çok NBA 2K'nın sokak basketbolu modu olan Park modunda daha hissedilir olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun yapımcılarından Mike Wang, NBA 2K19 ile ilgili en çok sorulan sorulardan biri ile ilgili bir anket açmış. Serinin en çok oynanan oyun modlarından olan, hatta zaman zaman oynayacak boş pota dahi bulamadığınız Park modu oynanış dinamikleri nasıl olmalı? Gerçek hayattaki gibi simülasyona yakın mı, arcade daha çok çizgifilmvari mi yoksa ikisinin arasında bir yerde mi? Açılan bu ankette önde giden seçenek ikisinin arasında bir yerde olmalı seçeneği önde gidiyor. İkinci sırada ise Arcade, daha çok çizgifilmvari seçeneği bulunuyor. Görünen o ki, değişen oyuncu profili ile birlikte artık kimse simülasyon, gerçekçi bir oynanış yapısı beklentisi içinde değil. 


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2018 18:58
NBA2K 12 gibi top koşarken elinden hiç aşmamalı 30 kişi gelip anca durdurmalı çok zevkliydi yada sağlam bir futbol oyunu yapsalar keşke
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA 2K19 geliştiricisi oynanış mekanikleri ile ilgili anket açtı
İlginizi Çekebilir