NBA 2K19'un kapğına yıldız oyuncu Giannis Antetokounmpo seçildi

Ersin Kılıç 3.07.2018 - 09:21
Kapağı ilk kez uluslararası bir oyuncu süsleyecek

2K, bugün yaptığı açıklamayla NBA 2K19 Standart Versiyon’un kapağında Milwaukee Bucks’ın iki kez NBA All-Star’a seçilen gözler üstündeki yıldızı Giannis Antetokounmpo’nun olduğunu duyurdu. NBA tarihinde normal sezonu sayı, ribaund, asist, top çalma ve blok kategorilerinin hepsinde ilk 20 içerisinde bitiren Antetokounmpo, inanılmaz atletik özellikleriyle de Çılgın Yunan diye çevirebileceğimiz “Greek Freak” lakabıyla tanınıyor.

 NBA 2K19'un kapak yıldızı belli oldu

NBA 2K19 ile serinin kapağında yer alan ilk uluslararası oyuncu olmaktan dolayı onur duydum” diyen Antetokounmpo sözlerine “NBA 2K serisini oynamaya bayılıyorum ve oyun benim için çok anlam ifade ediyor. NBA’de bu tanınırlığa ulaşmak için çok çalıştım ve NBA 2K19’un kapağında yer almak benim için bir hayalin gerçeğe dönüşmesi demek” diyerek devam etti.

Atina’nın sokaklarında saat satarak hayata atılan Antetokounmpo, zeki kişiliği ve sıra dışı yeteneği sayesinde NBA hayranlarının gönlünü hızlı bir şekilde çalmayı başardı. Diğer NBA oyuncularının da saygısını kazanan Antetokounmpo kısa zamanda En İyi İkinci Çaylak Takımı, NBA En İyi Defans İkinci Takım, NBA En İyi İkinci Takım (iki kere) ve En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu ödüllerini aldı. NBA 2K Pazarlama Başkan Yardımcısı Alfie Brody konuyla ilgili, “Giannis, NBA’in geleceği. Top sürme ve atletizm özellikleri onu ligin reddedilemez bir gücü haline getiriyor. Kapak yıldızı için mükemmel bir oyuncu ve bizim kapak yıldızı olan ilk uluslararası oyuncumuz olduğu için de büyük heyecan duyuyoruz.” açıklamasını yaptı.

NBA 2K19 Standart Versiyon ön siparişlerinde aşağıdaki dijital içerikler yer alacak:

5,000 Virtual Currency
10 MyTEAM paketi (her hafta bir tane verilecek)
1 adet Giannis Antetokounmpo Sapphire MyTEAM kartı

Visual Concepts tarafından geliştirilen NBA 2K19 Standart Versiyon ve NBA 2K19 20. Yıldönümü Versiyonu, Eylül 2018’de PlayStation®4 için piyasaya çıkacak. NBA 2K19’un MyCAREER moduna önceden başlamak isteyen oyuncular, tamamen yenilenen NBA 2K19 The Prelude oyununu 31 Ağustos 2018 tarihinden itibaren PlayStation®4 konsollarına indirebilirler.

NBA 2K19'un kapak yıldızı Giannis Antetokounmpo seçildi

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2018 10:36
Al lebronu koş koş koş potadan potaya turnikeyi bırak.. hep aynı şey ne bir perdeleme ne de başka birşey... herkes seçer lebronu potadan potaya top sürer koşturur hooopp turnikeyi bırakır.. asist yok pas yok koş koş koş sür lebronu turnikeyi bırak
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA 2K19'un kapak yıldızı Giannis Antetokounmpo seçildi
İlginizi Çekebilir