NBA 2K19'un kapak yıldızı Lebron James de transfer oldu

Ahmet Özçilingir 11.07.2018 - 16:02
NBA 2K19'un kapak yıldızı da sezona başka takımda başlıyor

Geçtiğimiz sene NBA 2K18'in kapak yıldızı olan Kyrie Irving, NBA 2K18'in ilk sürümlerinde Cleveland Cavaliers formasıyla kapakta yer alıyordu. Oyunun çıkışının ardından yeni sezonda Boston Celtics formasını terletmeye başlayan Kyrie Irving, NBA 2K'da küçük çaplı bir krize neden olmuş, NBA 2K18'in Boston Celtics formalı Kyrie Irving kapağı ancak oyunun çıkışının ardından piyasaya sürülmüştü. NBA 2K17'nin kapağında Indiana Pacers formasıyla yer alan yıldız basketbolcu Paul George da, daha sonra Oklahoma City Thunder'ın yolunu tutmuştu.  NBA 2K 15'e Oklahoma City Thunder formasıyla kapak olan olan Kevin Durant de, daha sonra Golden State Warriors'a transfer oldu. Bu sene de bu gelenek devam etti ve NBA 2K19'un kapağını süsleyen Cleveland Cavaliers'ın süper yıldızı Lebron James de, Los Angeles Lakers'a transfer oldu.

NBA 2K19'un kapak yıldızı Lebron James Lakers'a transfer oldu

Geçtiğimiz sene Cleveland Cavaliers'dan, Boston Celtics'e transfer olan Kyrie Irving, firmanın başını ağrıtmıştı. NBA 2K19 20th Anniversary Edition'un kapağında yer alacak olan Lebron James'in Los Angeles Lakers'a transfer olması bu sefer NBA 2K19'u zora sokacak gibi görünmüyor. Zira, Lebron James'li 20th Anniversary Edition kapağında, James'in sadece yüzü görünüyor. 2K, bu olası transferi ön görerek mi böyle bir kapak tercihi yaptı? Bunu bilemiyoruz ancak, NBA 2K kapak yıldızlarının başka takımlara transfer olması oldukça ilginç bir ayrıntı olarak dikkat çekiyor.

NBA 2K'nın kapak yıldızı şanssızlığı bu sene de devam ediyor

Blake Griffin Detroit Pistons'a, Derrick Rose, sakatlıklarla boğuştuktan sonra en son Minnesota Timberwolves'a transfer oldu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2018 11:30
Kapak yıldızı o kadarda önemli değil... senelerdir herkes zaten lebronu alıyor koş koş koş potadan potaya top sür sonra turnikeyi bırak yada smaçı yap.. başka bir özellik yok, al lebronu koş koş koş tüm sahayı geç turnikeyi bırak...
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA 2K'nın kapak yıldızı şanssızlığı bu sene de devam ediyor
İlginizi Çekebilir