NBA Live 18'de sahne sırası kadınların!

Ersin Kılıç 4.08.2017 - 13:06
NBA Live 18'in yeni videosunda oyuna yer alacak olan kadın basketbolculara da yer verilmiş.
Furbol oyunlarında bayrağı sırtlayan EA Sports, aynı başarıyı hala NBA Live serisinde yakalamış değil. Geçtiğimiz yıllarda büyük sıkıntılar yaşayan seri yeniden bir toparlanma aşamasına da girdi. işte bu toparlanma aşamasının en önemli virajlarından birisi de NBA Live 18 olacak. Bugün ise oyun için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Bu tanıtım videosunda oyuna eklenecek olan bayan basketbolcular üzerinde durulduğunu görüyoruz. Daha önce FIFA serisine de bayan futbolcuları ekleyen ama bu işleyişte beklediği geri dönüşü alamayan EA Sports, bu sefer aynı işleyişi basketbolda deniyor. WNBA takımlarının ve oyuncularının dışında NBA Live 18'de bayanlar milli basketbol oyuncuları (WNBPA) da bulunacak. Oyunun yapımcılarından biri olan Sean O’Brien ise yaptıkları bu anlaşmadan dolayı oldukça heyecanlı olduklarını dile getirmiş.

Ayrıca ligde yer alan oyuncular ile Motion Capture çalışmaları yapıldığı da gelen bilgiler arasında. NBA Live 18, Eylül ayında playstation 4 ve Xbox one için çıkacak. Oyunun yayınlanan bu videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2017 20:26
Bu yıl umutluyum özellikle hikaye modu ve sokak basketi ilgimi cekti, haftaya demosu çıkacak bakalım nasıl olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2017 14:47
bu sene oynanışa da önem verdilerse alınır. ama yine 8bin gibi komik bir kopya satarsa kiminle oynayacağız?
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA Live 18'de sahne sırası kadınların!
İlginizi Çekebilir