NBA Playgrounds 2 ne zaman piyasaya çıkacak?

Nagihan Selin İnce 18.04.2018 - 14:11
NBA Playgrounds 2 geliyor...

Saber Interactive, eğlenceli ve bir o kadar da basit oynanışı ile kısa sürede basketbol sever oyuncuların gözdesi olan NBA Playgrounds'ın ikinci oyununu duyurdu. İlk oyunun daha gelişmiş bir versiyonu olacak oyun çevrimiçi deneyimin daha iyi olması için çaba harcamış.

NBA Playgrounds 2 raflardaki yerini bu sene sonunda alacak

Yapılan açıklamaya göre oyun, ilk oyunun oynanış dinamiklerini sabit tutarak geliştirildi, birebir maçlar yapabileceğiniz gibi NBA Playgrounds 2, dört kişilik maçlar yapmanıza da olanak sağlayacak. Çevrimiçi ligi bu oyun ile iyice geliştirerek  oyunculara basketbol deneyimi sunacak olan oyunun bu yıl bitmeden piyasadaki yerini alması bekleniyor.

Offline mod ile oyunu oynarken, takım seçebilir, NBA'den tanıdığımız birçok oyuncuyu da, Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Kyrie Irving, LeBron James, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo, Anthony Davis, DeMar DeRozan, Damian Lillard, Karl-Anthony Towns, Shaquille O’Neal, Magic Johnson, Dr. J., Allen Iverson ve Larry Bird gibi oyuncuları takımınıza dahil edebilir ve isterseniz takımınızı geliştirerek oyunun yenilenmiş çevrimiçi liginde başka oyuncular ile kapışabilirsiniz.

 


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2018 11:54
Grafikleri berbattı, grafik derken kaplama maplamadan bahsetmiyorum. Karakter animasyonları ve ona uygun çevre atmosfer fizik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2018 15:31
İlk oyun eğlenceliydi fakat multide oyuncu yoktu. Ayrıca Kobe Bryant ve Michael Jordan gibi birkaç ikonun olmaması büyük bir eksiydi umarım ikinci oyunda üstüne koyarlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
NBA Playgrounds 2 ne zaman piyasaya çıkacak?
İlginizi Çekebilir